POMERIO JE FRIŽIDER, PA NA TO MESTO STAVIO OVO: Kada je otac VIDEO o čemu se radi, krenuo je DA... (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/corbinmillet

MAJKO MILA

POMERIO JE FRIŽIDER, PA NA TO MESTO STAVIO OVO: Kada je otac VIDEO o čemu se radi, krenuo je DA... (VIDEO)

U video snimku koji je nedavno objavio, otišao je toliko daleko da je frižider zamenio automat mašinom, a reakcija njegovog oca je bila urnebesna

Objavljeno: 14:16h

Sukob generacija je nešto o čemu često raspravljamo, a najčešće se odnosi na roditelje i decu. U pitanju je nedostatak razmevanja starijih osoba za mlađe, ali isto tako na nedostatku razumevanja mlađih za stare. Međutim, mnogo mladih to koristi kao sadržaj za društvene mreže, gde reakcije svojih roditelja prenose uživo, ili u okviru video snimaka što je uvek beskrajno simpatično.

Tiktoker Korbin Milet je inače poznat po svojim "zamkama" koje često pravi roditeljima transformišući prostor u njihovom domu. U video snimku koji je nedavno objavio, otišao je toliko daleko da je frižider zamenio automat mašinom, a reakcija njegovog oca je bila urnebesna.

Naime, Korbin je aparat sa slatkišima, sladoledima i grckalicama smestio u ugradnu kuhinju umesto frižidera, a reakcija njegovog oca je nasmejala milione korisnika ove društvene mreže. U video snimku koji je pregledan preko trideset miliona puta čuje se razjareni otac kako viče: "Gde je moj frižider?", dok mu momak pruža novac, koji otac oštro odbacuje rukom.

Tiktokeri su požurili da prokomentarišu njegovu objavu rekavši da je genijalna.

- On pokušava da uzme nešto novca od roditelja.

- Brate daj mu dolar.

- Pa ovo je genijalno!

- To je ono što mi treba, moram ovo da uradim - bili su samo neki od komentara korisnika ove društvene mreže.

Kao što je već rečeno, transformacija prostora je njegova specijalnost, pa u pojedinim objavama možemo da vidimo da je elemente u kuhinji svojih roditelja premazao puterom od kikirikija, zatim je toalet oblepio kriškama hleba, ali nije mu nedostajalo još čudnih ideja.

Poslednja Korbinova objava je sakupila neverovatnih 8,1 miliona lajkova, nakon što je opet želeo da se našali sa ocem, ali ovaj put mu se obraćao kao što se on često obraća njemu.

- Nema telefona za ručkom! Rekao sam da nema telefona za ručkom! - rekao je Tiktoker svom ocu, koji je besno uzeo bocu kečapa i bacio je prema njemu.

I ovaj snimak je nasmejao njegove pratioce, a njegov sadržaj na ovoj društvenoj mreži je veoma dobro prihvaćen, pa čak i od starijih ljudi koji su godište njegovih roditelja, koji neretko kažu da mogu da se prepoznaju u tim situacijama.

Bonus video:

01:40

OVAJ KUĆNI APARAT BUKVALNO GUTA STRUJU Električar otkriva nekolio TRIKOVA kako da UŠTEDITE na računima za struju

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.