OTIŠLA JE U ŠETNJU PO PLAŽI, A ONDA JE PODIGLA KAMEN: ONO što je zatekla ispod, dodirnula je GOLIM RUKAMA (VIDEO)
Devojka diže kamen, Foto: Printscreen/ Tiktok/ california.shelling

hrabrost

OTIŠLA JE U ŠETNJU PO PLAŽI, A ONDA JE PODIGLA KAMEN: ONO što je zatekla ispod, dodirnula je GOLIM RUKAMA (VIDEO)

Svi smo radoznali kada odemo na more, pa počenmo da istražujemo podvodni život, pogotovo ako na plaži ima dosta stena u kojima se krije pravo blago

Objavljeno:

Morski život je bogat i pun raznovrsne flore i faune. Kada gledamo slike koralnih grebena, oduševljavamo se raznolikim bojama i vrstama koje tamo stanuju. Neke od tih vrsta su bezopasne i lepe na oko, dok su druge, čak iako su lepe na oko vrlo opasne.

Devojka koja vodi profil na TikTok-u pod nazivom "California.Shelling" redovno obilazi plaže i pronalazi interesantne vrste, mrtve, žive, u razvoju, i nakon toga okači videe na svoj TikTok nalog kako bi ljude više edukovala o morskom životu.

Ovom prilikom je otišla na plažu i podigla jedan kamen nadajući se da će ispod njega nešto pronaći. Na prvi pogled, kada je to uradila, ispod kamena nije delovalo kao da ima ičega. A onda je spustila ruku u vodu i nešto je krenulo da joj se obmotava oko prstiju.

@california.shelling Make to be very carefully lift up and place back any rocks you lift! Happy tide pooling, friends! #tidepool #sealife #brittlestar ♬ original sound - California.Shelling

U pitanju su zmijolike morske zvezde, one se tako zovu zbog ruku koje se pomeraju kao zmijice. Potpuno su bezopasne, a ova devojka nas je upozorila ako podižemo ili pomeramo kamenje na plaži, da to uvek radimo najpažljivije moguće, zbog toga što nikada ne znamo šta se ispod nalazi, i ne želimo da naudimo ni jednoj morskoj vrsti.

Jednom prilikom je u šetnji pronašla i ajkulino jaje, da neke ajkule zapravo ležu jaja.

AKO IDETE NA MORE OVE STVARI MORATE DA ZNATE! Ružica Kralj upozorila na RETROGRADNI SATURN: Strogo pazite na ove 2 stvari:

04:47

AKO IDETE NA MORE OVE STVARI MORATE DA ZNATE! Ružica Kralj upozorila na RETROGRADNI SATURN: Strogo pazite na ove 2 stvari

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.