POZIRALA JE ISPRED OGLEDALA, A NIJE NI ZNALA ŠTA JOJ SE SPREMA: Sve se desilo U SEKUNDI, samo je ZAVŠRILA na ZEMLJI
Vučjak, Foto: Printscreen/Instagram/malinois_trainingcourse

odjednom

POZIRALA JE ISPRED OGLEDALA, A NIJE NI ZNALA ŠTA JOJ SE SPREMA: Sve se desilo U SEKUNDI, samo je ZAVŠRILA na ZEMLJI

Tada se desilo nešto što nikako nije očekivala.

Objavljeno:

Nemački ovčar, u narodu poznatiji i kao vučjak, jedna je od najprepoznatljivijih i najomiljenijih rasa na svetu. Po izgledu je mišićav i oprezan, rezervisanog stava za one o kojima ne brine i veoma plemenite naravi prema vlasnicima. Ti psi su okretni, uravnoteženi i ponosni. Idealna visina za odrasle mužjake je 63 cm, a za ženke 58 cm. Raspon težine je 30 do 36 kg, tako da nije svejedno da li će on svom težinom skočiti na vas.

Vučjaci se uglavnom biraju i za policijske pse, budući da su se pokazali kao veoma sposobni za dresuru i spasavanje. On će razviti veoma blisku vezu sa trenerom i želeće da bude sa njim što je više moguće. Iako ovoj rasi treba puno pažnje, on će to vratiti lojalnošću i neiskvarenim čuvarskim veštinama. S druge strane, ako ne odvojite vreme za druženje i obuku, imaće problema sa samopouzdanjem i neposlušnošću. Ovaj pas je željan učenja i dobro reaguje na trening, pa bi na časovima obuke trebalo da se pokaže kao odličan učenik.

Jedna vlasnica nemačkog ovčara objavila je snimak koji je ubrzo postao viralan na Instagramu gde je dobio u kratkom vremenskom periodu 136.000 sviđanja. Naime, ona je očigledno veoma dobro izdresirala svog psa ukoliko se uzme u obzir njegova reakcija. Pozirala je ispred ogledala obučena kao da je krenula u šetnju - u crnom duksu i helankama sa sve torbom. Nakon što se fotografisala ona je rukom i tihim zviždukom dala znak svom psu najverovatnije da bi joj se on pridružio na fotografiji. Međutim, tada se desilo nešto što nikako nije očekivala.

Nemački ovčar se popeo na stepenište pored vlasnice i s nestrepljenjem čekao trenutak kada će ga ona pozvat. A kada se to dogodilo on je, očigledno želeći da fotografija ispadne što bolje, bukvalno skočio u vlasnicino naručje, čime ju je totalno prenerazio.

Vešta kamera pametnog telefona uspela je do kraja da usnimi ceo događaj, pa i trenutak kada je pas skočio na devojku svom svojom težinom, što je izazvalo slave smeha i duhovitih komentara.

- Spremna ili ne, dolazim! -

- Hej, pa ona je to sama tražila -

- Ženo, prestani da me snimaš za Instagram -

- Pas je mislilo je da joj samo treba dobar zagrljaj -

- Jao, pa on je voli -

- Devojko, ostavi više taj telefon i obrati pažnju na mene! -

- Ženo, čuješ li me sada?! -

- Mama, hvataj me! -

- Imam sve vreme ovog života i sve želim da provedem samo sa tobom -

- Devojka je upravo shvatila da ne trenira dovoljno -

- Ali mama, rekao sam ti već da mi se ide napolje i da požuriš! - bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

03:41

ZAŠTO NEKI PSI NAPADAJU I PUNIH STOMAKA?

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.