GRICNUO JE TAMO GDE JE NAJSOČNIJE: Urnebesna scena sa plaže obišla je bukvalno ceo svet (VIDEO)
Pas ujeo devojku za zadnjicu, Foto: Printscreen/Twitter/@couriermail

LETOVANJE SA ŽIVOTINJAMA

GRICNUO JE TAMO GDE JE NAJSOČNIJE: Urnebesna scena sa plaže obišla je bukvalno ceo svet (VIDEO)

Dingo, divlja vrsta psa koji tamo žive, došao je na plažu u društvu

Objavljeno: 17:05h

Video nastao na plaži K'gari u Australiji mnoge je iznenadio, jer se na njemu vidi kako je pas napao ženu koja se sunčala.

Dingo, divlja vrsta psa koji tamo žive, došao je na plažu u društvu. Ali, odvojio se od ostalih kako bi prišao francuskoj turistkinji čiji ga je miris privukao. Žena je počela da ustaje, a onda ju je dingo ugrizao. Na svu sreću, nije bila reč o ozbiljnom ugrizu, a drugi ljudi su odmah oterali životinju, piše Jutarnji list.

Potom su iz tamošnjeg Odeljenja za zaštitu okoline objavili kako je dingo bio eutanaziran. Ne samo zbog ovog incidenta, nego zato što mu to nije prvi put da napadne nekoga. Oni su ih nazvali slučajevima visokog rizika i ubili su životinju.

Ostrvo K’gari, odnosno, Frejzerovo ostrvo u Kvinslendu je dom za dvestotinak ovih pasa. Postoje stroga pravila kojima je zabranjeno njihovo hranjenje, a oni koji se ulove u tom prekršaju platiće prilično visoke kazne.

Nije ovo prvi dingo koji je eutanaziran ovog meseca. Početkom juna ista sudbina je zadesila drugog divljeg psa, koji je takođe napadao ljude.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.