DOBILA JE OTKAZ PA SVIMA PRIREDILA NEŠTO ZA PAMĆENJE: Posle njenog poteza nastao je totalni muk (VIDEO)
Marči, Foto: Printscreen/TikTok/the.marchie

AU!

DOBILA JE OTKAZ PA SVIMA PRIREDILA NEŠTO ZA PAMĆENJE: Posle njenog poteza nastao je totalni muk (VIDEO)

Video je prikupio pet miliona lajkova, a tiktokeri su komentarisali njen potez

Objavljeno:

Dobijanje otkaza nekima može teško da padne, ali ova žena je odlučila da sve okrene na smešnu stranu i kolegama je priredila urnebesnu smicalicu.

Marči je 25-godišnjakinja koja se bavi prodajom i marketingom, a na svom TikTok profilu je objavila kako je pripremila smicalicu zbog koje je kolege nikada neće zaboraviti.

Tik Tok
foto: Printscreen/TikTok/the.marchie

Sakrila svoje fotke po kancelariji

"Petak je bio moj poslednji dan i bila sam jedina iz svog tima koja je dobila otkaz, što je bilo baš grozno. Kako bih im dokazala da zapravo nikad neću otići, sakrila sam svoje fotke po celoj kancelariji i pored njih napisala razne poruke", ispričala je.

U ponedeljak je saznala kako su njene sada već njene bivše kolege ceo dan u potrazi za fotkama koje skupljaju i lepe na tablu. Međutim, postoji još jedna fora zbog koje stvari postaju još više haotične.

"Najbolji deo moje podvale je da sam numerisala fotke, ali neki brojevi nedostaju. Misliće da nisu pronašli sve", rekla je Marči i zatim prasnula u smeh.

Video je prikupio pet miliona lajkova, a tiktokeri su komentarisali njen potez.

"Preskakanje brojeva je totalno okrutno, odobravam", napisala je tiktokerka, dok se drugi nadovezao: "Sad će sigurno zažaliti što su ti dali otkaz."

No bilo je i onih koji su se pohvalili svojim podvalama.

"Kad sam odlazila sa starog posla, ostavila sam malene patkice po celoj kancelariji. Rekla sam im da ih ima 200, a zapravo ih je bilo samo 34. Još uvek ih traže", otkrila je tiktokerka.

01:30

Evo kako je Milanu Miloševiću pošto je dao OTKAZ Pinku

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.