NA VRATIMA MU SE POJAVIO ČOVEK I PONUDIO MU NEŠTO KRAJNJE ŠOKANTNO: Kad mu je DAO I NOVAC, ostao je UKOPAN
Spenser, Foto: Printscreen/Tiktok/SB Mowing

da li biste pristali?

NA VRATIMA MU SE POJAVIO ČOVEK I PONUDIO MU NEŠTO KRAJNJE ŠOKANTNO: Kad mu je DAO I NOVAC, ostao je UKOPAN

Šta biste vi uradili da vam se na vratima pojavi nepoznat ćovek sa najčudnijom ponudom?

Objavljeno: 15:47h

Naime, mladić koji mu se niotkuda pojavio na vratima ponudio mu je nešto što ga je zaprepastilo, pa ga je najpre zbunjeno pitao o čemu se radi i da li je po sredi skrivena kamera, a onda se u čudu osmehivao. Njegov posetilac je, međutim, bio uporan, a onda je čak iz džepa izvadio 100 dolara i rekao mu da je spreman da uradi nešto za njega i za to mu još i plati.

Zbunjeni domaćin stajao je na dovratku i nije mogao da shvati šta se dešava.

Mladić mu je, verovali ili ne, ponudio pomoć oko uređivanja travnjaka i zapuštenog dvorišta koje je bilo obraslo visokom travom, šipražjem i korovom. Budući da je prolazio tuda i da nije mogao više da gleda taj ružan prizor odlučio se da vlasniku kuće predloži da on sve sredi umesto njega. Znajući da će čovek misliti da je u pitanju neki trik, izvadio je i novac kako bi ga ubedio da pristane.

Travnjak
foto: Printscreen/Tiktok/SB Mowing

Spenser, kako je mladić u objavi na TikToku predstavljen,bacio se na posao nakon što je vlasnik zapuštenog dvorišta konačno prihvatio pomoć. Interesantno je da se u jednom momentu branio konstatacijom da ima osobu koja mu pomaže oko uređenja travnjaka, ali je na kraju ipak prostao da Spenser uzme stvar u svoje ruke.

Pomoću profesionlne kosačice mladić je za kratko vreme uspeo da pokosi i poravna sve površine u dvorištu izašavši čak do ulice, a onda je pomoć profesionalnog aparata nalik usisivaču uklonio i počistio sav otpad sa puta i okolnih staza.

Nekada zapuštena i travom obrasla zelena površina i dvorište, pretvoreni su u neverovatno uređen prostor nalik parku. Čovek je pored kuće i dvorišta uspeo da sredi i okolne površine, jasno i precizno ih koseći i definišući ivice staza koje vode do vlasnikove kuće. Sav neder koji je napravio u tom procesu na ulici, bio je saniran za kratko vreme. Snimak je na TikToku sakupio 2,6 miliona sviđanja, a Tiktokeri su pohvalili Spensera rekavši da je uradio sjajan posao.

Tiktokeri su se složili da je u dvorištu bilo mnogo posla i da se momak prilično namučio, bez obzira na to što je ceo proces radio profesionalnom kosilicom. Neki su mu sugerisali kako je trebalo da snimi početak i kraj rada, odnosno kako je travnjak izgledao pre i posle. Bilo je i šaljivih komentara korisnika koji su ga pitali za uslugu, rekavši mu da bi mogao da poseti njihove starije članove porodice i uradi sve isto za njih.

Većina je pohvalila čoveka na izuzetnom gestu dobre volje, naglašavajući da je taj posao zahtevan i da mu je trebalo vremena, ali da je uradio sjajnu stvar, kako za sebe, tako i za druge.

12:03

LUKA ČOLAK IMA ĆALETA KOJI JE JOŠ VEĆA FACA OD NJEGA!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.