ŠPATULOM I NOŽEM UDARAO GNEZDO STRŠLJENOVA: Nakon nekoliko SEKUNDI usledio je ŠOK (VIDEO)
Gnezdo stršljena, Foto: Printscree/TikTOK/sirfin.ellie.and.company

NEMOGUĆA MISIJA

ŠPATULOM I NOŽEM UDARAO GNEZDO STRŠLJENOVA: Nakon nekoliko SEKUNDI usledio je ŠOK (VIDEO)

Molimo vas da ne pokušavate ovo, bar pre nego što se uverite da u gnezdu nema nikoga

Objavljeno:

Nekada se zaista zapitamo koliko su ljudi inteligentni kada vidimo ovakve stvari. Ne možemo da znamo da li je znao ili ne koliko rizikuje sa ovim podvigom, ali već posle nekoliko trenutaka snimka, videli smo šta se zapravo dešava.

Dečko sa Roud Ajlanda, nam na početku videa pokazuje svoj "alat" i pomislili smo da je pošao da peče pljeskavice ili sprema neki ručak, ali u sledećem kadru vodi nas ka prozoru na kome je lepo čučnulo gnezdo stršljena.

Gnezdo stršljena
foto: Printscree/TikTOK/sirfin.ellie.and.company

Nakon nekoliko trenutaka, nepažljivo počinje da drmusa i lupa gnezdo, i da ga špatulom odvaljuje sa okna. Pre nego što nas je uhvatila srčka, shvatili smo da se nešto čudno dešava.

Oko gnezda vlada grobna tišina, ništa se ne pomera i ništa ne izlazi. jedan od komentara je upravo i glasio: "Nadam se da ste pouzdano znali da niko nije bio kod kuće!! lol" I mi smo ser nadali upravo isto iz razloga što gnezdo uopšte ne izgleda napušteno na prvi pogled.

@sirfin.ellie.and.company Tume to take this one down! #hornetsnest ♬ Mission Impossible (Main Theme) - Favorite Movie Songs

Korisnik koji je objavio video je znao da je gnezdo privremeno napušteno, jer je bilo u odličnom stanju, pa je stoga u jednom od odgovora na komentar napisao:

-Napustili su prostorije zbog hladnog vremena u Novoj Engleskoj, tako da je bilo savršeno bezbedno. Nisam dovoljno lud da to pokušam sa živim stršljenima.

Takođe je napisao da mu je izuzetno drago što je gnezdo srušio pre nego što su uspeli da se vrate, zajendo sa toplijim vremenom.

Što se nas tiče, ne pokušavajte ovo kod kuće.

Bube za ljudsku ishranu: Larve brašnara bogate aminokiselinama:

02:01

Bube za ljudsku ishranu: Larve brašnara bogate aminikiselinama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.