IMALA JE OGROMNE GRUDI I SVI SU SE OKRETALI ZA NJOM: Otišla je na operaciju, kakva transformacija! (VIDEO)
Operacija grudi, Foto: Profimedia

operacija

IMALA JE OGROMNE GRUDI I SVI SU SE OKRETALI ZA NJOM: Otišla je na operaciju, kakva transformacija! (VIDEO)

Rešila je da opreaciju odradi u Turskoj

Objavljeno:

Fibi iz Velike Britanije je devojka koja se zbog zdravstvenih problema odlučila za operaciju smanjenja grudi, te je ceo proces snimila i objavila na TikToku.

Ona je, kako kaže nakon više od tri godine čekanja na operaciju u Britaniji, odlučila da taj postupak ubrza, pa je operaciju rešila da odradi u Turskoj.

Bez mnogo čekanja, kada joj je stigao poziv, otputovala je u Tursku i svoje iskustvo, od polaska na avion pa do vraćanja kući snimila je i objavila na društvenim mrežama.

"Pođite sa mnom u Tursku na operaciju smanjenja grudi" stavila je u opisu videa.

U videu, devojka je prvo pozirala u ogledalu pre operacije, dok je nosila dekoltirani top, pokazujući svoje velike grudi. Zatim je snimila trenutak kada je sletela u Tursku i ispričala kako je protekao njen put. A onda je objavila i video nakon operacije, gde je rekla da se dobro oseća.

- Dobro sam, samo sam umorna - rekla je ona.

Fibi se uvek pitala kako bi joj manje grudi stajale, a nakon što je otišla pod nož bila je zadovoljna svojom odlukom.

- To je najbolja stvar ikada. Tako sam srećna - izjavila je ona.

Korisnici TikToka složili su se sa njom i ostali su zapanjeni njenim novim izgledom, te su je pohvalili u komentarima.

“Izgledaš puno bolje, tako sam srećna zbog tebe”, "Izgledaš fantastično” - bili su neki od komentara, dok ju je jedna devojka pitala ima li ožiljke i bolove, na šta je Phoebe odgovorila da bolova nema, međutim što se tiče linija, ostale su svetloružičaste linije, koje će vremenom nestati.

U drugom videu, Fibi je detaljnije opisala operaciju i cenu.

- Cena je bila 3800 eura. Razgovarala sam sa nekoliko različitih ljudi iz različitih klinika jer ih je doslovno jako puno i odabrala sam jednu koja je bila malo skuplja, jer osećam da dobiješ ono što platiš. Nema smisla birati onaj koji je super jeftin, jer morate razmisliti zašto je tako... Što se tiče mog oporavka, nisam imala ozbiljnih komplikacija ili slično. To je dug proces ozdravljenja, potrebno je vreme, ali osećam se dobro, mogu obavljati normalne aktivnosti. Uglavnom,dok sam bila na operaciji, osećala sam se malo ukočeno, ali nisam osećala nikakvu bol, bila sam umorna, ali mogla sam da hodam, čak i da trčim da sam htela. Imam i kompresijski grudnjak i to moram nositi šest nedelja - objasnila je ona, dodavši onima koji su pitali da li su njene grudi bile prirode, da nije imala nikakve implantate, ništa neprirodno, već da je samo htela da smanji svoje grudi zbog zdravstvenih problema koje su joj iste zadavale..

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.