SMANJILA JE GRUDI, JER SU JOJ BILE OGROMNE! Kada je pokazala sliku pre i posle muškarci se složili u JEDNOM! (FOTO)
Devojka sve objasnila na tiktoku, Foto: Tik TOK

NEVEROVATNO

SMANJILA JE GRUDI, JER SU JOJ BILE OGROMNE! Kada je pokazala sliku pre i posle muškarci se složili u JEDNOM! (FOTO)

Reneina prsa samo su postala veća. Na kraju je bol postala toliko jaka da Rene nije mogla da diše

Objavljeno:

Žena koja je se mučila s disanjem nakon što su joj grudi porasle za tri veličine grudnjaka u samo dve godine oseća se kao "nova žena" nakon operacije smanjenja.

Rene Smith (24) kaže da je brushaltere počela da kupuje još u osnovnoj školi - a kako je stigla u adolescenciju, pokušala je sve kako bi ih smanjila.

Trpeći užasne bolove u leđima zbog težine svojih ogromnih grudi, Renee je počela posećivati kiropraktičara i unajmila personalnog trenera u nadi da će gubitak težine smanjiti veličinu njenih grudi.

No, uprkos tome što je izgubila osam centimetara u struku, Reneina prsa samo su postala veća. Na kraju je bol postala toliko jaka da Rene nije mogla da diše, što ju je prisililo da ode na Hitnu pomoć.

MRI je pokazao cistu na donjem delu kičme

Kada su je lekari pregledali, otkrili su joj cistu na kičmi. “Imala sam opsežan popis zdravstvenih problema koje su mi uzrokovale moje grudi”, rekla je ona za Mirror.

“Patila sam od jakih bolova u donjem delu leđa, bolova u ramenima i vratu, koji su prerasli u oštre bolove , kao i udubljenja u ramenima od naramenica grudnjaka", ispričala je.

Uklonili su joj gotovo 3,5 kg tkiva

Živeći u Americi, koristila je zdravstveno osiguranje za pokrivanje troškova operacije i platila dodatnih 810 funti vlastitog novca. Renee je rekla: “Imala sam trenutni osećaj da mogu lakše disati. Doslovno sam se osećala kao potpuno nova osoba.

1 / 3 Foto: TikTok

Sada Renee voli svoje novo telo i potrošila je novac na novu garderobu kako bi ga pokazala - dok je donirala svoju staru odeću koja joj više ne stoji.

Rekla je: "Moje grudi su preuzimale celi gornji deo tela. Celi prostor u mojim gornjim delovima bio je samo ispunjen sisama. One su sada lepše nego ikad! Osećam se kao da konačno imam telo kakvo zaslužujem.”

Nakon operacije, Renee je podelila svoju priču na TikToku gde su ljudi podržavali njenu odluku. Jedna je osoba rekla: "Ovo izgleda mnogo ugodnije! Čestitam!"


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.