SKAKAO JE NA TRAMBOLINI, A ONDA JE ČUO ZVUK KOJI MU JE UTERAO UŽAS U KOSTI: Kad je pogledao dole, sledio se
Povreda na trambolini, Foto: printscreen TikTok/imasterb8

JAKO UZNEMIRUJUĆE

SKAKAO JE NA TRAMBOLINI, A ONDA JE ČUO ZVUK KOJI MU JE UTERAO UŽAS U KOSTI: Kad je pogledao dole, sledio se

Kada ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu morao je na operaciju

Objavljeno:

Stravičan trenutak kada je potkolenica Rajana Šelina (30) pukla na pola dok je skakao na trambolini videlo je više od 10 miliona korisnika TikToka.

Ovaj nesrećni Amerikanac je u septembru 2021. otišao sa svoje troje dece i ženom u zabavni park u gradu Nampi u Ajdahu. Neko od njih ga je snimao dok je skakao uz zid visok oko 3,6 metara, u pokušaju da dohvati vrh, i odbijao se nogama nazad, dočekujući se na leđa.

Međutim, posle nekoliko skokova krenuo je da se ponom težinom dočeka na desnu nogu koja nije izdržala njegovu težinu, već je pukla uz zvuk od kojeg se diže kosa na glavi. Rajan kaže da je nakon pada mogao da presavije nogu na pola i da mu je kost virila kroz meso.

Kada ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu morao je na operaciju na kojoj su mu lekari umetnuli metalnu šipku da bi držala spojene dva dela slomljene kosti. Nju će morati da nosi do kraja života.

Rajanova supruga Šandra Šelin (30) od tada je zabranila njemu i deci da se igraju na trambolini.

– Bilo je bolno, ali je više ličilo kao da me nešto jako peče. Odmah sam znao da je slomljena jer sam pogledao dole i video da mi noga leži postrance. Kada sam se zavalio na trambolinu i pokušao da podignem nogu, bila je presavijena na pola i video sam da su mi oba dela kosti iskočila – objasnio je on za lokalne medije.

On dodaje da mu je to bio prvi put da je slomio bilokoju kost u telu i da nikada nije osetio goru stvar.

– Bilo je ljudi koji su prolazili ispred i čuli kako mi je noga pukla. Prvo što sam pomislio je da ću se onesvestiti, pa sam samo legao na trambolinu i počeo da se izvinjavam svojoj ženi. Upravo je rodila bebu i brinula se o naše drugo dvoje dece ispod pet godina, a sada je morala da brine o meni – ispričao je Rajan.

Njemu je noga bila u gipsu tri meseca, a zatim je morao da odlazi na treninge kako bi ponovo naučio da normalno hoda i vozi. Trebalo mu je oko pet meseci da nastavi sa uobičajenim životom.

Bonus video

02:49

ČOPOR PASA KOJI JE IZUJEDAO ŽENU I DALJE SLOBODNO LUTA SUBOTICOM! Žrtva je stabilno, narednih dana ide kući (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.