PRAZNIM MUŽU DŽEPOVE UVEK PRE PRANJA I ZBOG ONOGA ŠTO SAM PRONAŠLA ZNALA SAM DA ME VARA: Žene obratite pažnju
Donji veš, Foto: Profimedia

ISPOVEST

PRAZNIM MUŽU DŽEPOVE UVEK PRE PRANJA I ZBOG ONOGA ŠTO SAM PRONAŠLA ZNALA SAM DA ME VARA: Žene obratite pažnju

Ljubavnica joj slala znake da joj nije veran!

Objavljeno:

Pre svakog pranja sam pregledala džepove garderobe svog muža, i uvek sam imala šta i videti. Budimo realni, preljube se dešavaju. Neke traju jedan sat ili jednu noć, no neke traju i godinama. Neki ljudi se pokaju pa nikada više to ne učine, a neki sebično sakrivaju svoj dvostruki život. Ja sam saznala da me muž vara na čudan, ali i ružan način.

Imala sam tu naviku da uvek pretresam stvari svog muža pre nego što ih bacim na pranje. Tako sam često pronalazila novac, važne papire i sve što nije smelo da završi na pranju. Stvari su se zakomplikovale kada sam pronašla ženski prsten u njegovoj košulji.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Odmah sam ga suočila sa tim i pitala čije je. Vidno iznenađen setio se da ga je davno tu stavio jer ga je našao na putu i hteo da proveri da li ima neku vrednost. To objašnjenje mi je zvučalo sasvim razumno pa sam zaboravila na prsten.

No, sledeći put, nekoliko sedmica kasnije, kada sam preturala po njegovim stvarima u hlačama sam pronašla bretelu od grudnjaka. Pokušavala sam smisliti zašto bi njemu trebala ženska bretela od grudnjaka i ništa mi nije palo na pamet.

Opet sam ga upitala šta to radi u njegovim pantalonama? I sam je bio iznenađen. Rekao je da mora da je neka bretela spala sa mog grudnjaka tokom pranja i da je završila u njegovom džepu. Razmislila sam malo bolje i shvatila da je to zaista moglo biti tako jer konstantno gubim te bretele.

Donji veš
foto: Profimedia

Ali, najveći šok uskoro je usledio. U džepu njegovog šorca pronašla sam ženske čipkane gaćice. Ni nalik svim onima koje ja imam. Tada mi je pao mrak na oči i bilo mi je jasno da ima neku sa strane. Bilo mi je jasno da je čak ona slala sve te sitnice kako bi meni otvorila oči.

I verovatno se svo vreme smejala što mi je trebalo toliko vremena da shvatim. Bacila sam i pred njih i rekla da se iseli u roku od dva dana. Tako je i bilo. Ako se nađete u sličnoj situaciji ne verujte svakom njegovom izgovoru. Sve te sitnice koje pronalazite možda vam baš ona šalje.

Na internetu ima mnogo šema koje vrbuju ljude:

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.