POSTALA JE MAMA SA SAMO 13 GODINA, PA OTVORILA DUŠU: Zamolila je oca dečaka (8) samo jednu stvar, odbio je
Majka i sin, Foto: printscreen TikTok/bbyegan_

NIJE DOBRO

POSTALA JE MAMA SA SAMO 13 GODINA, PA OTVORILA DUŠU: Zamolila je oca dečaka (8) samo jednu stvar, odbio je

Kako kaže, tada je počela da izlazi sa šesnaestogodišnjakom i zatrudnela, a on nije hteo da ima veze sa njom i detetom

Objavljeno:

Majka (22) je postala viralna na TikTok-u nakon što je otkrila da je zatrudnela i rodila dete kada je bila tek tinejdžerka. TikTok video, koji je sredinom decembra objavila korisnica Gabi Igan, dobio je skoro 13 miliona pregleda, piše NY Post.

– Svake godine se ponovo setim da sam sina dobila sa samo 13 godina – rekla je ona na snimku.

Naime, kako kaže, tada je počela da izlazi sa šesnaestogodišnjakom i zatrudnela, a on nije hteo da ima veze sa njom i detetom, a svog sina nikada nije ni upoznao. Ali uprkos tome što veza između Gabi i oca deteta nije uspela, rekla je da ništa ne bi promenila jer voli da gleda kako joj sin raste. Njen sin će uskoro napuniti devet godina i sada su nerazdvojni, dele cipele i odeću, pa čak i istovremeno dobijaju proteze.

Njen sin će uskoro napuniti 9 godina i sada su nerazdvojni, dele cipele i odeću, pa čak i istovremeno dobijaju proteze.

– Mom sinu su potrebne proteze za gornje i donje zube. Nedavno je dobio protezu na donjim zubima u isto vreme kada sam i ja. Kontaktirala sam njegovog oca i zamolila ga da mi pomogne, bilo nam je potrebno oko 4.000 dolara (oko 3.800 evra), ali je on odbio, rekavši mi da neće platiti ništa za dete koje nikada nije ni video – rekla je ona.

Gabi, koja stalno objavljuje video snimke o svom životu kao mlade majke, takođe je otkrila da se udala za drugog muškarca i postala maćeha troje druge dece. Neki korisnici su pohvalili njenu posvećenost sinu uprkos tome što se porodila tako mlada.

– Čekaj, imaš samo 22 godine!!! Vau, to je ludo! Udata si, imaš svoj posao i majka si, čestitam! – napisao je jedan korisnik.

– Siguran sam da je imati sina u tako mladom dobu izazov, ali moći ćete da uradite toliko toga sa njim. Samo ostanite pozitivni – prokomentarisao je drugi korisnik

– Sviđa mi se odnos koji imate. Pratim te već neko vreme i stvarno si super – dodao je treći.

(Espreso/najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.