IMA 32 GODINE I POSTAJE BAKA: Otkrila sa koliko je dobila ćerku koja sada čeka dete (VIDEO)
Ali Šenon, Foto: Printscreen TikTok/shann_32_xoxoxoxx

nikad nije zažalila

IMA 32 GODINE I POSTAJE BAKA: Otkrila sa koliko je dobila ćerku koja sada čeka dete (VIDEO)

Ona je objavila snimak sa pitanjem: "da li znaš da?" odgovarajući na komentar da je premlada da bude baka

Objavljeno:

Mlada Ali Šenon ne krije oduševljenje zbog najnovije uloge koja je očekuje, a pratioci na popularnoj društvenoj mreži imaju da joj kažu samo jedno.

Moderan način života nametnuo je drugačije stavove i pogled na roditeljstvo, te se većina ljudi, kako se čini, udaje i ženi znatno kasnije nego pre samo koju deceniju ranije i to uglavnom nakon tridesete godine. Sa psihološke strane gledano, ljudi tada sazrevaju i mnogo su više spremni na izazove koje donose brak i porodica. Ne čudi ni što je do velike promene došlo u eri kada je posao od izuzetne važnosti svima, pa i ženama koje su do sredine 20. veka u većem broju slučajeva uglavnom bile nezaposlene.

@shann_32_xoxoxoxx Had a lovely day with my beautiful daughter ?❤️?#fyp #foryoupage @molly mae? ♬ suono originale - legume

Međutim, iako danas mnogi kasnije stupaju u brak, pojedinci su ostali pri tome da to čine u veoma ranoj mladosti, pa u nekim "mladim" godinama dočekaju i unučiće. Baš takvo iskustvo ima mlada Tiktokerka Ali Šenon, koja je na svom nalogu na toj društvenoj mreži otkrila da ima svega 32 godine i da uskoro postaje baka. Kako je navela, budući da se udala sa 16 godina, kada se i ostvarila kao majka, njena ćerka, koja je sada tek šesnaestogodišnjakinja, očekuje prvo dete.

Ona je objavila snimak sa pitanjem: "da li znaš da?" odgovarajući na komentar da je premlada da bude baka. Istakla je kako se raduje toj ulozi i kaže da sve što može da učini za dete svoje ćerke jeste da mu bude podrška i najbolja baka. Osim toga, budući da njena ćerka ne radi, Šenon se pobrinula da obezbedi sve za bebu, te je bila na svakom pregledu sa njom kako bi joj pružila podršku.

Ona u drugom snimku objašnjava da nije nikad zažalila što je postala majka tako rano.

- To je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Apsolutno najbolja stvar koja mi je došla u život i koja me je promenila kao čoveka i apsolutno sve na meni - naglasila je ona u jednoj od objava.

Iako su njeni pratioci bili šokirani saznanjem da će ona postati baka tako mlada, mnogi su bili dirnuti pričom te joj odali priznanje zbog hrabrosti i požrtvovanosti.

- Ti si zaista divna majka, koja pokazuje sjajnu podršku! -

- Ja sam moju mamu učinila bakom u 35. godini -

- Čestitam, ja sam tvoje godište -

- Ti si dijamant -

- Ja sam tvoje godište i to me čini starom da bih mogla postati nana - šalili su se neki pratioci.

Pojedine korisnice mreže podelile su sa budućom bakom da imaju slična iskustva i poručili joj kako je to jedna od najlepših uloga koje je čekaju. Osim toga rekli su joj da sjajno izgleda i da je brižna i dobra majka i da bi to trebalo da prenese na svoju ćerku. Šenon je u jednom snimku rekla kako nije bila ljuta na ćerku kada je čula da je trudna i da je to bio njen izbor, te da će je podržati u tome.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.