MAJKA SNIMALA SINA DOK SPAVA: Ubeđena je da ga 1 STVAR čvrsto ČUVA, NEVERICA (VIDEO)
Beba, Foto: Printscreen TikTok

Uverena u jedno

MAJKA SNIMALA SINA DOK SPAVA: Ubeđena je da ga 1 STVAR čvrsto ČUVA, NEVERICA (VIDEO)

Snimak događaja privukao je više od osam miliona pregleda na TikTok-u i zaista je pokazao neku čudnu svetslost

Objavljeno:

Vitni Alen, majka dvoje dece čiji je muž umro u aprilu nakon komplikacija od alergijske reakcije na ubod pčele, uverena je da je njen pokojni Rajan nedavno nežno umirivao njihovu bebu dok nije ponovo zaspala.

Snimak događaja privukao je više od osam miliona pregleda na TikTok-u i zaista je pokazao neku vrstu svetlosti koja se kreće na takav način da je izgledala kao ruka koja miluje dečju glavu.

– Verujem da je Rajan zamenio svoj život za život našeg sina kojeg nikada nije video – napisala je Vitni tokom snimka koji je objavila na svom profilu, objašnjavajući da su lekari videli cističnu higromu vrata na bebi u materici tokom ultrazvuka.

– Genetičar nam je rekao da postoje velike šanse da se naša beba rodi sa genetskim poremećajem i da ne treba da se nadamo zdravom detetu. Uprkos prognozi, Rajan je nastavio da me uverava da će sve biti u redu sa Leom – napisala je Vitni.

– Samo mesec dana nakon što smo saznali da je Leo zaista zdrav, teška alergijska reakcija na ubod pčele dovela je do srčane insuficijencije od koje se Rajan nikada nije oporavio – rekla je Vitni, što je navelo brojne ljude da ostave njene lepe komentare ispod snimaka.

Što se tiče neobičnog svetla na snimku, na prvi pogled deluje kao da je u pitanju takozvani “orb”, pojava koju tumačimo na mnogo načina.

Neki će ga kao prisustvo vantelesne životne (ili čak božanske) energije, ali skeptici će vam uglavnom reći da je to jednostavna anomalija slike uzrokovana prašinom na sočivu kamere ili prisustvom vlage u prostoriji.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.