OVA BAKA JE STRUČNJAK ZA DOM I OTKRIVA: Ovako maslac može ostati SVEŽ i do MESEC DANA
Barbara Kostelo, Foto: Printscreen TikTok/brunchwithbabs

savet

OVA BAKA JE STRUČNJAK ZA DOM I OTKRIVA: Ovako maslac može ostati SVEŽ i do MESEC DANA

U nizu mnogih saveta koje nesebično deli sa svojih 2 miliona pratilaca, Barbara je otkrila fanovima kako da puter koji koriste ostane duže svež

Objavljeno: 21:29h

Maslac je izuzetno poularan poslednjih godina, jer je daleko zdravija zamena za namaze upitnog kvaliteta poput margarina. Ipak, nekada se desi da želite da na brzinu napravite sendvič, a maslac se ne može razmazati kako treba.

Iako mnoge domaćice eksperimentišu kada su u pitanju specijaliteti, ali i metode kako da im hrana i namirnice ostanu što duže sveže, mnoge od njih će priznati da za neke trikove i ideje i do danas nisu znale. Zato su tu danas društvene mreže koje su mnogima olakšale život, budući da baš preko njih domaćice iz svih krajeva sveta mogu da dele savete sa drugima i tako olakšaju život.

Barbara Kostelo, poznatija kao Babs, stručnjak je za dom i baka je osmoro unučadi, a na svom TikToku deli porodične recepte i razne savete vezane za dom koje mnogim domaćicama olakšavaju posao u kući. Ta baka je nadaleko poznata, pogotovo širom Amerike gde je zovu i „Najljupkijom bakom Amerike“.

U nizu mnogih saveta koje nesebično deli sa svojih 2 miliona pratilaca, Barbara je otkrila fanovima kako da puter koji koriste ostane duže svež, pa čak i do mesec dana, kao i na koji način da on bude takve strukture da se u svakom trenutku može namazati na hleb.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.