URADIO ZUBE U TURSKOJ: Kada je izašao imao je šta da vidi, svi su ga ZADIRKIVALI ZBOG OVOGA
Skot, Foto: Printscreen/nscottduxbury

au

URADIO ZUBE U TURSKOJ: Kada je izašao imao je šta da vidi, svi su ga ZADIRKIVALI ZBOG OVOGA

Mladi Skot je isprva bio oduševljen svojim novim osmehom, ali nakon jednog noćnog provoda promenio mišljenje

Objavljeno:

Tiktoker po imenu Skot pridružio se hordi ljudi koji sve češće odlaze u Tursku po blistavo beli osmeh, ne pitajući za cenu. Za razliku od mnogih koji se vraćaju očajni i sa uništenim vilicama, Skot je bio zadovoljan svojim novim osmehom, ali samo u prvim trenucima.

Naime, kako je sam priznao, sve je bilo u redu dok nije otišao u noćni klub i šokirao se kad je video svoje zube da bukvalno svetle u mraku, što je, kako je kasnije istakao, izgledalo groteskno i krajnje izveštačeno. Da stvar bude jezivija, mnogo su više došli do izražaja, pa su izgledali glomazno.

Šokantan snimak na TikToku

Skot, koji je inače striper po zanimanju, podelio je na TikToku snimak svojih blještavo belih zuba, koji su svetle u mraku noćnog kluba. Zubi su blještali svaki put kad bi se osmehnuo, što je izazvalo salve smeha među njegovim prijateljima.

Drugari su ga zadirkivali da uopšte ne mora da kaže da je bio u Turskoj, dovoljno je da se osmehne i svima je sve jasno. Na kraju se čak i Skot našalio na račun svojih svetlećih zuba.

- Nisam imao pojma da su ovako ekstremno beli sve dok nisam došao u noćni klub. Na dnevnom svetlu deluju normalno - kazao je Skot i priznao kako stvarno nije očekivao takav epilog intervencije koja je, inače, ljudima sa Zapada mnogo finansijski pristupačnija u Turskoj nego da je rade u svojim matičnim zemljama.

Urnebesni komentari

Usledili su brojni urnebesni komentari na TikToku.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.