UČITELJICA KRISTINA VRELIM PLESOM PODIGLA MUŠKI ROD NA NOGE: Snimak ćete POGLEDATI 2 PUTA (VIDEO)
Učiteljica, Foto: Printscreen/TikTok/chrissssiexo

gori

UČITELJICA KRISTINA VRELIM PLESOM PODIGLA MUŠKI ROD NA NOGE: Snimak ćete POGLEDATI 2 PUTA (VIDEO)

Ona je tom prilikom stajala u svojoj učionici u radnoj odeći koja se sastojala od bluze i cvetne suknje, a zatim je zabeležila duhovit odgovor na zahtev

Objavljeno: 18:04h

Atraktivna učiteljica navela je korisnike društvenih medija da se prijave za njen čas tverkinga. Simpatični ples nasmejao je i privukao mnoge korisnike društvene mreže TikTok, ali ipak ima i onih koji su mislili da je njeno ponašanje neumesno.

U video snimku, učiteljica Kristina Kalard je odgovorila na pitanje jednog od svojih gledalaca. „Možete li da tverkate u obrazovne svrhe?“ pitao se korisnik TikTok-a.

Ona je tom prilikom stajala u svojoj učionici u radnoj odeći koja se sastojala od bluze i cvetne suknje, a zatim je zabeležila duhovit odgovor na zahtev. Pokazala je svoj ples i izazvala oduševljenje.

„Gde su bili ti nastavnici u mojoj školi?“ prokomentarisla je jedna osoba.

I ranije je ova učiteljica tvrdila da postaje prava zavodnica čim skine svoju radnu odeću i napusti razred, a sada je dozvolila sebi da se malo opusti i u učionici.

"Da li si ti od onih učiteljica koje se interesuju za svoje učenike?", postavio je pitanje jedan korisnik, a bilo je i onih koji su prokomentarisali da ovo ipak ne treba da radi tokom časa.

Mlađi pratioci su je podržali ističući da zbog nje nikada ne bi propustili čas, a najveći broj je konstatovao da je učiteljica jako lepa.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.