IZAŠAO EKSPLICITAN MATERIJAL PROFESORKE, EVO ŠTA JE RADILA: Svi navalili kao ludi (VIDEO)
Foto: Printscreen

šokantno

IZAŠAO EKSPLICITAN MATERIJAL PROFESORKE, EVO ŠTA JE RADILA: Svi navalili kao ludi (VIDEO)

Postigla je ogroman uspeh na platformi zasnovanoj na pretplati i na putu je da zaradi 60.000 funti samo za ovaj mesec na svim

Objavljeno: 10:30h

Rosalind, iz UK, fakultetska profesorka, napustila je svoj posao kako bi postala model OnliFans – i sada zarađuje više novca nego ikada ranije. Ona svoj sadržaj kači na Only Fans mrežu i tako zaražuje milione. Pridružila se ovoj industriji pre 16 meseci.

Ona ovime, kako tvrdi, ohrabruje druge muškarce da imaju seks. Snima se i samozadovoljava.

Postigla je ogroman uspeh na platformi zasnovanoj na pretplati i na putu je da zaradi 60.000 funti samo za ovaj mesec na svim.

Rozalind je ekskluzivno izjavila za Dejli Star - "Svaki dan objavljujem jedan video u celosti, radim to svaki dan, to je puno posla".

1 / 4 Foto: Printscreen

Pored toga, njen Tviter je bio zaključan, sa naznakom "samo za odrasle, 18+"

- U martu sam, međutim, odlučila da isprobam TikTok jer je postao daleko najveća marketinška platforma za kreatore OnlyFans-a. Ubrzo sam postala viralna - rekla je ona.

Mislila je da je njene kolege studenti neće pronaći, ali ju je TikTok odao.

- Komentari nisu previše loši, međutim, mislim da moje kolege studenti moraju biti bolje obrazovani o zakonima koji se tiču društvenih medija – posebno o uznemiravanju na mreži, virtuelnom mobingu i osvetničkoj pornografiji - zaključila je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.