POSTALA JE PRAVA ZVEZDA INTERNETA: Svi komentarišu kako ima OVO NA NJOJ, bavi se i MODELINGOM
Stela Vilijams, Foto: Printscreen TikTokthestellawilliams

au

POSTALA JE PRAVA ZVEZDA INTERNETA: Svi komentarišu kako ima OVO NA NJOJ, bavi se i MODELINGOM

Amerikanka Stela Vilijams je plus sajz modela koja se ne stidi svog izgleda, već ga i potencira

Objavljeno:

Amerikanka Stela Vilijams našla se na udaru brojnih kritičara na društvenim mrežama. Iako ima višak kilograma, ona voli da nosi usku odeću. Posebno zapanjujući je bio njen video u kome je obukla tesne zelene pantalone zbog kojih je postala zvezda interneta.

Dve zadnjice

Na jednom od brojnih snimaka koje objavljuje na TikToku Stela je pokazala kako izgleda u tesnim zelenim pantalonama. I sve bi bilo u redu da se njeno salo na stomaku nije tako izobličilo da izgleda kao da ima zadnjicu i od napred.

To je bio razlog da je odmah napadnu na društvenim mrežama i poruče da nije primereno da se tako oblači s obzirom na višak kilograma koje ima.

- Nije mi jasno šta ti je to ispod stomaka. Izgleda kao da imaš dve guze što nije nimalo lepo, ni prirodno. Ne mogu da verujem šta si napravila od sebe -

- Ne znam da li dolaziš ili izlaziš? Nije normalno da ti zadnjica bude napred -

- Prelepa si, ali te pantalone definitvno nisu za tebe -

- Smejem se ceo dan i ne mogu da verujem šta si obukla. Devojko, izgleda kao da imaš dve zadnjice jednu napred, jednu nazad. Ne razumem zašto to radiš od sebe - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

@thestellawilliams Thanks for being on this journey to callbacks with me ? Option 4 head to Nordstrom tomorrow and raid the Good American racks!#GAGoodSquad ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Bavi se modelingom

Međutim, Stela po svemu sudeći i te kako zna da se nosi sa prozivkama i negativnim komentarima.

- Znam da vam se ne sviđa kako sam se obukla, ali to što imam višak kilograma ne znači da ne mogu da nosim pripijenu odeću. To je moj izbor i pomirite se sa tim. Vaši hejterski komentari me ne dotiču, naprotiv, veoma sam srećna – odgovorila im je ona.

U drugom postu ona je poručila da već sedam godina radi kao plus sajz model i da se agencije otimaju oko nje.

- Moj život je prilično dobar. Bavim se modelingom, učestvujem u TV emisijama i želim da vam poručim da nikad ne odustajete od svojih snova. Ako vam se i učini da nećete uspeti, to samo znači da treba da se potrudite još više. Najvažnije je da se osećate dobro u svojoj koži. Pogledajte mene, neka vam ja budem primer da je moguće uspeti čak i ako niste mršavi, već imate telo kao ja – zaključila je Stela.<

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.