OTAC JE NAPUSTIO, PALA U DEPRESIJU I IZGLEDALA K'O KOSTUR: Sad se milioni dive njenom savršeno izvajanom telu! FOTO
Emili Skaj, Foto: Printscreen/Instagram/emilyskyefit

od anoreksije do fitnes ikone

OTAC JE NAPUSTIO, PALA U DEPRESIJU I IZGLEDALA K'O KOSTUR: Sad se milioni dive njenom savršeno izvajanom telu! FOTO

Emili je uživala u modelingu i osećanju koje joj je to davalo, ali je to počelo da ima negativan uticaj na njen život jer se radilo samo o tome da izgleda "savršeno" svaki dan, a ne da se oseća zdravo

Objavljeno:

Emili Skaj je rođena 7. januara 1985. godine u Australiji. Majka ju je sama odgajala jer je otac napustio kada je imala samo dve godine.

Kao i svakom detetu, to joj je izazvalo mnogo nesigurnosti i Emili je godinama živela u uverenju da ona nije dovoljno dobra čim je bila neželjena svom ocu. Kao tinejdžer nije znao u kom pravcu da krene.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/emilyskyefit

- Bila sam izgubljena - kasnije je ispričala o tom periodu.

Da bi se suprotstavila svojoj nesigurnosti, Emili je počela da se bavi manekenstvom kako bi stekla malo samopouzdanja. Nekoliko godina je uspešno radila za popularne časopise u Australiji, ali je ubrzo shvatila da je sve što radi nezdravo.

Emili je uživala u modelingu i osećanju koje joj je to davalo, ali je to počelo da ima negativan uticaj na njen život jer se radilo samo o tome da izgleda "savršeno" svaki dan, a ne da se oseća zdravo. Njeno zdravlje je počelo da se pogoršava.

Vežbanjem i napuštanjem manekenstva, Emili je započela svoje putovanje u svet fitnesa i iznad svega zdravijeg pristupa životu.

- Bila sam tipična devojka koja je samo radila kardio u teretani, ali me to nikuda nije vodilo.

Tek kada je Emili počela da uči i postala lični trener, naučila je prednosti treninga u sobi sa tegovima. I od tada je napustila kardio da bi se fokusirala na svoju snagu. Ovo nije samo oblikovalo Emilino telo, već i njen život.

Otkako je postala ikona fitnesa i izvor inspiracije za ljude širom sveta, Emili nastavlja da naporno radi kako bi pokazala ljudima kako da žive što je moguće zdravije, i telom i umom, kroz svoje aktivnosti ličnog treninga na internetu i na Instagramu gde ima 2,7 miliona pratilaca.

Skaj je pobedila svoju depresiju i prevazišla nesigurnost kroz zdrav pristup ishrani i treningu. Danas je to zaista ikona zdravlja, kondicije i lepote. Osnovala je brend 'James Cosmetics', a prate je i mnoge majke koje žele da se vrate u formu nakon porođaja, poput nje. Emili danas ima dvoje prelepe dece, Miju i Ajzaka, i u boljoj je formi nego ikada u šta se i sami možete uveriti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.