IDU NA ISTI FAKULTET I OVO SU PRAVILA KOJA MORAJU DA POŠTUJU: Muž i žena otkrili šta im NAJTEŽE pada, neverovatno
Muž i žena, Foto: Printscreen Instagram/jojosorrell

au

IDU NA ISTI FAKULTET I OVO SU PRAVILA KOJA MORAJU DA POŠTUJU: Muž i žena otkrili šta im NAJTEŽE pada, neverovatno

Sami su ih napravili

Objavljeno:

Svako ima određena očekivanja kada je ponašanje u vezi u pitanju, ali jedna devojka je napravila buru na mrežama kada je otkrila pravila kojih ona i njen suprug moraju da se pridržavaju.

Njih dvoje su još na fakultetu, a prvo pravilo je da na predavanjima ne smeju da sede pored osoba suprotnog pola, a kada se rade debate, smeju da odgovaraju samo na pitanja koja postave osobe istog pola.

- Treće pravilo nam je teško da poštujemo, ali pokušavamo da imamo profesore koji su istog pola kao mi. Imam samo jednog muškog profesora, iz psihologije, a onda Taker uvek sedi na predavanju sa mnom - ispričala je na svom TikTok nalogu devojka koja se potpisuje kao DžoDžo Sorel.

I zadnje pravilo koje je otkrila je da na početku svakog semestra prilikom upoznavanja drugih studenata, uvek moraju da naglase da su u braku kako niko ne bi pokušao da pređe granicu.

Njena pravila su brzo izazvala burnu raspravu u komentarima, a mnogi korisnici optužili su par da imaju ozbiljne nesigurnosti i probleme sa poverenjem.

“Ovako izgleda kada je neko nesiguran u svojoj vezi”, “Zvuči kao jako zdrava i srećna veza…”, pisali su.

Devojka je zatim objavila još jedan video u kojem je dodala još pravila.

@jojosorrell boundaries in our marriage while we’re still in college!!! #wifelife #libertyuniversity ♬ original sound - jojo

“Prvo, ako moramo da kontaktiramo osobu koja je suprotnog pola, uvek uključujemo i nas u te razgovore. Znači uvek ćemo napraviti grupni razgovor za nas troje ili imati videopoziv. Na primer, kada šaljem poruke svom bratu, uvek ih šaljem u grupni razgovor u kojem smo on, Taker i ja”, otkrila je.

Još jedno pravilo je kada se rade grupni projekti na fakultetu i oni budu u grupi s osobama suprotnog pola, uvek pitaju profesora da zamene grupe kako bi bili samo sa osobama istog spola ili da njih dvoje budu zajedno.

“I poslednje pravilo je da nikad ne idemo u teretanu odvojeno. Ako se dogodi da idemo sami, uvek smo na videopozivu kako bismo bili sigurni da se ništa neće dogoditi. Ipak, teretana je veliko mesto za iskušenja”, zaključila je.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.