ONA JE NAJVEĆI HIT NA TIK TOKU: Šminka na njoj GRMI, a kad je skinula ''fasadu'', svi IZNEVEROVALI! (VIDEO)
Šminkerka, Foto: Printscreen TikTok

NEVERICA

ONA JE NAJVEĆI HIT NA TIK TOKU: Šminka na njoj GRMI, a kad je skinula ''fasadu'', svi IZNEVEROVALI! (VIDEO)

Dokazala ogromnu pokrivnu moć šminke

Objavljeno: 20:29h

Ona je poznata TikTok šminkerka, kako kaže sama je sve naučila, bez kurseva i usavršavanja. Njen profil je "eksplodiro" kada je podelila snimak sebe bez šminke i dodatne kose, a zatim snimak na kom je našminkana.

Njeni snimci broje stotine hiljade pregleda jer otvoreno pokazuje kako izgleda pre i posle šminkanja koje obožava. Ova tiktokerka nema zube, ima samo početni deo obrva, obično se snima sa razbarušenom kosom u širokim majicama kod kuće.

Ali kada stavi veštačke zube, trebavice, dodatnu kosu i našminka se, ona postaje ona devojka za kojom bi se svaki muškarac okrenuo.

@lashesandlosing So many of yall tagged me to try this! Credit: @molchanovamua #nosecontour #thepowerofmakeup #thepowerofnosecontour ♬ Unholy - Sam Smith & Kim Petras

Ona je još jednom dokazala koliku pokrivnu moć ima šminka, ukoliko umete vešto da je koristite. Zbog ove promene, tiktokerku zovu kraljicom transformacija, a uglavnom nailazi na podršku i mnogobrojne pohvale.

Komentari su uglavnom pozitivni od strane drugih ljudi, te joj se mnogi dive to što nema problema da pokaže i onu pravu sebe, bez šminke.

- Ovo je najbolja transformacija na TikTok-u ,bravo devojko, svaka ti čast - samo je jedan od niza komentara.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.