8 MUŠKARACA JOJ NAPRAVILO VELIKI BROJ DECE: Pred kamerom uradila OVO, nacija zgrožena (VIDEO)
Majka, Foto: Tik Tok Printscreen

AU

8 MUŠKARACA JOJ NAPRAVILO VELIKI BROJ DECE: Pred kamerom uradila OVO, nacija zgrožena (VIDEO)

Jedna žena na TikTok platformi više nema živaca da objašnjava zbog čega ima jedanaestoro dece sa osam različitih očeva...

Objavljeno: 18:50h

Žena koja se na ovoj društvenoj mreži oglašava sa nalogom PhiPhi, veruje da je pitanje matematike to što je ona imala toliko partnera. Iako je više od jednog deteta veliki problem za pojedine ljude, drugi su očigledno daleko srećniji sa čitavim čoporom.

Ova gospođa je očigledno potpuno sita bljuvotina koje joj konstantno upućuju i nedavno je želela da objasni svoje razloge iza ovolikog broja muževa i dece. Izbacujući snimak na svom TikTok nalogu, ona je objasnila: „Jedna stvar od koje mi je muka, jeste objašnjavanje zbog čega imam jedanaestoro dece sa osam različitih očeva. Objasniću ovo jedanput svima vama kako se ovo pitanje više ne bi postavljalo. Ukoliko imate jednog i oduzmete jednog, onda imate nula, ali ukoliko imate osam i onda oduzmete tri, vi i dalje imate petoricu“.

Iako njeno objašnjenje nije u potpunosti shvaćeno u okvirima širokog auditorijuma, deluje prilično jasno da se iza njene logike krije to što ona nikako ne želi da njena deca budu bez oca, ili je možda ovakav potez ipak najbolji zbog sigurnih prihoda od alimentacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.