ANĐELA JOVANOVIĆ OBJAVILA VRELI SNIMAK DEČKA, KADA VIDITE KO JE U PITANJU, ONESVESTIĆETE SE: Vidi se SAMO JEDNO
Foto: Instagram

OBRATITE PAŽNJU

ANĐELA JOVANOVIĆ OBJAVILA VRELI SNIMAK DEČKA, KADA VIDITE KO JE U PITANJU, ONESVESTIĆETE SE: Vidi se SAMO JEDNO

Na mini filmu koji je Anđela napravila nalaze se njihove zajedničke fotografije i snimci na kojima se vidi koliko su srećni i zaljubljeni

Objavljeno:

Mlada i uspešna glumica Anđela Jovanović je već izvesno vreme u ljubavnoj vezi s atletičarem Mihailom Dudašem, a ovaj par ima i razlog za slavlje.

Dudaš je juče proslavlio rođendan, a Anđela je u to ime na Instagramu objavila video snimak koji se sastoji iz fragmenata njihove veze.

Na mini filmu koji je Anđela napravila nalaze se njihove zajedničke fotografije i snimci na kojima se vidi koliko su srećni i zaljubljeni.

"Srećan rođendan, ljubavi. Klipovi su nasumični, ali je ljubav velika i svakim danom raste", napisala je Anđela ispod objave.

Komentari su ubrzo krenuli da se nižu. "Koliko ste lepi", "Lepota i mladost, divno", "Preslatki ste", samo su neki od komentara.

Anđela je inače odnedavno proširila svoju profesionalnu sferu interesovanja, te se osim glume, sada bavi i pevanjem. Do sada je objavila tri singla i ne planira tu da se zaustavi kad je muzika u pitanju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.