OBOGATILA SE OD ZAVOĐENJA ZAUZETIH MUŠKARACA: Kada vidite ČIME SE BAVI ova devojka, zastaće vam knedla u grlu
Livi šelbi, Foto: Printscreen Instagram

testirale svoje jače polovine

OBOGATILA SE OD ZAVOĐENJA ZAUZETIH MUŠKARACA: Kada vidite ČIME SE BAVI ova devojka, zastaće vam knedla u grlu

Da ne poveruješ!

Objavljeno: 19:29h

Žene su odlučile da zaposle kreatore sadržaja da šalju poruke njihovim momcima kako bi proverile da li hoće da ih prevare, a celi taj trend hara na popularnoj društvenoj mreži - TikTok.

Naime, TikTok influenserke poput 19-godišnje Livi Šelbi se javljaju zauzetim muškarcima kako bi videle da li hoće sa njima da počnu da flertuju. Usluge takvih devojaka često traže sumnjičave žene i mogu da rezultiraju prekidom veze zbog nedostatka poverenja između uključenih parova.

U nedavnom razgovoru s radijskom voditeljkom Dejzi Maskel, Livi je objasnila kako ceo proces funkcioniše. - Ako dečko ne odgovori na poruku to znači da je veran, ali ako mi odgovori sa 'hej', već je na pola puta.

Neki su mi rekli ‘”ne izvini, ja imam devojku”, ali meni to još uvek nije dovoljno dobro. Neki od njih počnu da lajkuju moje slike, i tada ih imam u šaci, rekla je ona.

Uprkos tome, Livi tvrdi da nimalo ne žali zbog svoje neobične aktivnosti, te je čak sprovela test odanosti na jednom muškarcu tokom intervjua. To je uključivalo istraživanje njegovog Instagram profila i smisleno javljanje sa fokusom na, primer, njegovu ljubav prema automobilima.

- To je prilično lukav potez. Mislim da zbog vlastitog iskustva sa momcima mogu da kažem kako ima još riba u moru i devojke mogu da odu i pronađu novog koji je normalan i veran. Livi ne naplaćuje svoje usluge, ali deli videozapise poruka koje je razmenila sa nekim muškarcem na internetu.

- Kažem devojkama da ako ne žele da se to objavi, onda to ne napravim, ali inače to radim baš zbog sadržaja - rekla je, objašnjavajući zašto je to uslov za njen rad. Naime, ona smatra da je to poštena zamena za njen besplatni rad. - Iako ponekad kažem da bi trebalo to da naplaćujem, još uvek se nisam odlučila na taj korak. Ali postojao je trenutak u kojem sam imala na hiljade poruka. Da sam dobila samo funtu za svakog dečka, mislim da bih se obogatila – tvrdi Livi, prenosi Daily Star.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.