OSTALA JE ZAKUCANA KADA JE VIDELA ŠTA SE KRIJE IZA OGLEDALA: Ovo NEMA ni u HOROR FILMOVIMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/samanthartsoe

strašno

OSTALA JE ZAKUCANA KADA JE VIDELA ŠTA SE KRIJE IZA OGLEDALA: Ovo NEMA ni u HOROR FILMOVIMA (VIDEO)

Popela se kroz rupu u zidu u drugi stan i sa svetiljkom i čekićem krenula u avanturu

Objavljeno: 15:12h

Devojka po imenu Samanta je prometila da joj u kupatilu duva drastično hladan vazduh iz kupatila. Skinula je ogledalo, a iza njega pronašla ogromnu rupu.

Smanta nije znala gde rupa vodi, pa je je odlučila da ignoriše lekcije iz bilo kog dobrog horor filma i nastavila je da istražuje dalje. Popela se kroz rupu u zidu u drugi stan i sa svetiljkom i čekićem krenula u avanturu.

@samanthartsoe seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime ♬ Mysterious - Andreas Scherren

Ona je šetala po novootrkivenom stanu pa pronašla stare kese za smeće i sprej, što joj je dalo do znanja da je neko nedavno i bio tu.

- Radoznalost je ubila mačku, znatiželja će ubiti mene - rekla je.

- Nisam mogla ne da ne saznam šta je sa druge strane mog kupatila - dodala je.

Njeno otkriće koje se dogodilo početkom ovog meseca, bilo je čudno čak i za pojmove često bizarnog njujorškog tržišta nekretnina.

@samanthartsoe TRULY a new meaning to a “hole in the wall” #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp #foryou ♬ Oh No - Kreepa

Ova 26-godišnjakinja je snimila sve korake svoje istrage, a video objavila na društvenoj mreži TikTok. Video je pogledalo više miliona gledalaca.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.