BEZ PO MUKE MOŽETE ZAČINITI VAŠ DOM RASPODIJOM PRELEPIH MIRISA: Samo se spustite do PARKA i GLEDAJTE MAGIJU
Šišarke, Foto: Profimedia

korisno

BEZ PO MUKE MOŽETE ZAČINITI VAŠ DOM RASPODIJOM PRELEPIH MIRISA: Samo se spustite do PARKA i GLEDAJTE MAGIJU

Jedna majka na svom je Tik Tok profilu podelila odličan trik za mirisan dom za koji vam trebaju samo šišarke iz parka i nekoliko kapi eteričnog ulja

Objavljeno:

Ako želite da vam dom lepo miriše, ne trebaju vam ni mirisne sveće, ni difuzori koji mogu biti vrlo skupi. Jedna majka tvrdi da je sve što vam treba jedna stvar koju lako možete pokupiti u parku, a dom će vam mirisati neverovatno. Korisnica Tik Toka Jill, na svom profilu podelila je video u kojem je demonstrirala kako napraviti mirisne šišarke, piše The Sun. Nakon što u parku pokupite nekoliko šišarki, stavite ih u tepsiju i upalite pećnicu na 80 stepeni na sat vremena, kako bi se otvorili i bolje upili miris. Da biste napravili miris za svoje šišarke, Jill predlaže da pomešate oko 120 mililitara destilovane vode s 45 kapi eteričnog ulja cimeta, iako se možete odlučiti za bilo koji miris koji želite. Zatim ubacite svoje šišarke u vrećicu i poprskajte ih mešavinom pre nego što ih ostavite tako preko noći. Nakon toga, stavite ih u ukrasnu posudu i ostavite po celom domu kako biste postigli divni jesenji miris.

Jill tvrdi da će miris ostati jak nekoliko dana, a zatim šišarke možete ponovno poprskati mešavinom, kako biste ga obnovili. Korisnici su bili poprilično impresionirani njenom idejom, te su joj u komentarima zahvaljivali što je podelila.

- Odlično! Jako me zanima deluje li - napisala je jedna korisnica. - Svaki dan naučim nešto novo na ovoj društvenoj mreži - dodala je druga.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.