CEO ŽIVOT BRIJAMO NOGE POGREŠNO?! Ova žena objavila je VIDEO i ŠOKIRALA sve pripadnice lepšeg pola
Brijanje, Foto: Tiktok printscreen

AU

CEO ŽIVOT BRIJAMO NOGE POGREŠNO?! Ova žena objavila je VIDEO i ŠOKIRALA sve pripadnice lepšeg pola

Videla sam ovaj trik i to mi je zauvek promenilo navike.

Objavljeno: 18:51h

Tehnika brijanja nogu kod većine žena je ista, međutim, potpuno je pogrešna. Jedna žena je u svom video zapisu na društvenoj mreži otkrila pravi način koji traje samo 30 sekundi.

Loren Henderson, polularna Tiktokerka, podelila je na ovoj društvenoj platformi neverovatan trik koji se tiče brijanja nogu i otkrila da veliki broj žena ima potpuno pogrešnu rutinu kada je ovakav vid uklanjanja dlaka sa tela u pitanju. Objasnila je da je ključ brzog i uspešnog izbrijavanja nogu u tome da brijač ne sklanjate sa nogu kada jednom pređete određeni deo, već da konstantno prelazite gore-dole i u jednom potezu izbrijavate veću površinu.

"Videla sam ovaj trik i to mi je zauvek promenilo navike. Ako brijete noge, slušajte. Sve radimo pogrešno", rekla je Loren na početku, a onda svojim pratiocima otkrila i demonstrirala kako se pravilno briju noge za manje od pola minuta.

"Brijte se, ali ne podižite brijač. Bukvalno mi je trebalo pet sekundi po nozi da se obrijem jutros. Najbrže ikada u životu, a i možeš da pređeš i preko kolena i nećeš se poseći".

@lalalalauren00 Who freaking knew? Cause I didn’t? thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack ♬ original sound - Lauren Henderson

Očigledno je da je njen trik impresionirao brojne ljude jer je prikupio preko 70.000 lajkova.

Jedna osoba je rekla: "Prvi put u životu jedva čekam da se obrijem sutra ujutru".

Druga žena je takođe prokomentarisala: "Probala sam ovaj način iz radoznalosti i zaista radi. Nema posekotina, a noge su glatke", a treća je dodala da je 20 godina noge brijala na pogrešan način i da joj je ovo potpuno otkrovenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.