DA LI STE IKAD VIDELI OVOLIKU ZADNJICU? Njoj trebaju DVE STOLICE u restoranima, a tek da vidite KAKVE SLIKE KAČI
Foto: Printscreen

neverica

DA LI STE IKAD VIDELI OVOLIKU ZADNJICU? Njoj trebaju DVE STOLICE u restoranima, a tek da vidite KAKVE SLIKE KAČI

Ona se, kako otkriva, gotovo svakodnevno suočava s jezivim situacijama zbog svoje prevelike zadnjice - u restoranima su joj potrebne dve stolice, u avionu i u autobusu dva mesta, a pretpostavlja se da u kolima može da se vozi samo na zadnjem sedištu

Objavljeno:

Devojka koja se na TikToku predstavlja kao Boberryvip privlači ogromnu pažnju, a inače joj je cilj da svetskoj javnosti otvori oči po pitanju izazova sa kojima se gojazne osobe suočavaju gotovo svakodnevno.

Korpulentnije osobe suočavaju se s mnogobrojnim problemima zbog svog izgleda, pa samim tim i otežano funkcionišu kao i svi drugi ljudi u društvu i na javnim mestima. Iako bi većina ljudi, koja muči takve muke, to sakrila ili barem pokušala da prećuti tako nešto, jedna mlada žena je rešila da sa milionima pratilaca širom sveta podeli svoje iskustvo. Ona se, kako otkriva, gotovo svakodnevno suočava s jezivim situacijama zbog svoje prevelike zadnjice - u restoranima su joj potrebne dve stolice, u avionu i u autobusu dva mesta, a pretpostavlja se da u kolima može da se vozi samo na zadnjem sedištu.

Ona je na svom TikTok nalogu, gde se predstavlja kao Boberryvip, objasnila na koji način zaobilazi ograničenja širine sedišta, tvrdeći kako neke aviokompanije poštuju pravila i istovremeno pomažu ljudima koji su korpulentniji. Iako mnogima to možda nije poznato, ona je otkrila da postoji mogućnost da u takvim slučajevima gojazne osobe dele mesto sa nekim ko je sitnije građe, poput deteta. Takođe, pojedine avio-kompanije izlaze u susret putnicima koji muče muku s kilažom tako što im dodele i dva sedišta, ali samo u slučaju da je avion poluprazan.

Njoj ni odlasci u restorane nisu manje stresni jer za sedenje na večeri sebi mora da obezbedi dve stolice koje spaja i sedi na središnjem delu. Komunikacija sa osobljem joj se, kako tvrdi, svodi na: "Čime mogu da vas ponudim gospođo" i njenim odgovorom: "Još jdnom stolicom, moliću".

Međutim, osim takvih postova, mlada brineta nema problem da sa svojim pratiocima deli i kako pozira ispred ogledala u izazovnim pozama, kao i u odeći koja jedva prekriva njene atribute.

- Obožavam ovu slatku haljinu. Malo je prekratka za nošenje, ali je odlična za odlazak na plivanje - napisala je ona u jednom od snimaka na kom se pojavluje u ultra-kratkoj plavoj haljini, koja uz to ima i veoma dubok dekolte.

Jedna njena objava je privukla posebnu pažnju, a na njoj se vidi kako ona pokušava, najverovatnije tokom letovanja, da uđe u čamac. Laganim i opreznim koracima ona je to na kraju i uspela, dok je sve vreme u krupnom planu bila njena pozadina.

Istovremeno, pored tog snimka, Boberryvip je snimila i video u kom je objasnila sa kakvim se sve izazovima suočila dok je bila na moru.

Komentari njeni pratilaca uglavnom se svode na podršku, ali i reakcije poput: "Kakva lepota".

- Uvek tražim stolicu više - napisao je jedan korisnik očigledno želeći da Tiktokerki pokaže da ona nije jedina koja se suočava s tim problemom.

- Pitanje će vam možda u početku izgledati strašno, ali prebrodićete to kada budete uživali u obroku udobno - savetovao ju je jedan od pratilaca.

@boberryvip I love this cute dress from torrid ? It’s a little too short for wearing out and about, but its a great swim coverup! #torridfashion #torrid #torrid6 #torridsize6 #plussize #plussizeedition #plussizefashion #freetobeme ♬ Damn It Feels Good To Be Me - Andy Grammer

Međutim, podrazumeva se, ona svojim izgledom izaziva i mnogobrojne okrutne komentare.

- Jednostavno, kupi dva sedišta. Moj suprug je krupan čovek i kupuje dva sedišta.

- Niko ne želi da deli sedište sa nekim. Niko - nadovezao se drugi.

- Ja nisam krupna, ali bih volela da koristim dva sedišta besplatno kao i ti koja si očigledno povlašćena jer si gojazna. Kako to da učinim? - pitala ju je ironično jedna žena.

Neki od korisnika su išli u krajnost rekavši joj kako joj je potrebno i treće sedište, dok su drugi razumeli situaciju u kojoj se nalazi ova žena jer su i oni nekada bili u istoj, ali su naglasili da im dva sedišta više nisu potrebna jer su se pobrinuli da izgledaju zdravije i lepše.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.