"ODMAH SE RAZVODIM!" Žena pobesnela zbog onoga što je muž radio na sopstvenoj svadbi, KAMERA SVE ZABELEŽILA (VIDEO)
Svadba, Foto: Printscreen

URNEBESNO

"ODMAH SE RAZVODIM!" Žena pobesnela zbog onoga što je muž radio na sopstvenoj svadbi, KAMERA SVE ZABELEŽILA (VIDEO)

Mnogim muškarcima je fudbal najvažnija stvar na svetu i utakmice omiljenog kluba ne bi propustili ni za šta na svetu.

Objavljeno:

Jedan muškarac je potvrdio ovu teoriju, i to sopstvenoj svadbi. Umesto da uživa u najsrećnijem danu sa svojom ženom, prijateljima i rodbinom, on je za venčanim stolom gledao utakmicu. A da stvar bude još gora, to isto je uradio i na svadbi svog brata.

Blejk Rasel je 2021. doživeo veliku popularnost. Za to je bio dovoljan jedan snimak na TikTok-u koji je prikazao kako na svom venčanju prati utakmicu, dok se pravio da gleda svadbenu tortu. Zapravo je pored nje postavio mobilni telefon kako bi pratio prenos.

Čini se da je Blejk nepopravljiv jer je isti potez ponovio i na tuđem venčanju. Dok su sve zvanice igrale i pevale, zajedno sa mladencima, on je postavio mobilni telefon na sto i gledao utakmicu.

@daniandblake #stitch with @daniandblake 2 years later, at my brothers wedding ??‍♀️ #wedding #fail #daniandblake #marriage ♬ original sound - Dani and Blake

Njegova supruga Danijela odlučila je da snimak objavi na društvenim mrežama, gde je istakla kako bi volela da su se neke stvari promenile, ali da je to daleko od istine.

Potom je napisala kako želi da se razvede i pitala svoje pratioce da li su uz nju.

„Ja bih odmah ostavila muža da je na našoj svadbi gledao utakmicu“,

„Ženo, ne preteruj“,

„U pitanju su ključne utakmice, ne treba da mu zameraš“,

„Draga i ja smo odložili svoje venčanje kada smo shvatili da smo izabrali isti datum kada su snage odmeravali Australija i Novi Zeland“, bili su neki od komentara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.