TRIK KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT: Žena otkrila jedini ISPRAVAN NAČIN za CEĐENJE TESTENINE! (VIDEO)
Testenina, Foto: Printscreen

ISPRAVNO

TRIK KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT: Žena otkrila jedini ISPRAVAN NAČIN za CEĐENJE TESTENINE! (VIDEO)

Isporbajte ovaj način

Objavljeno:

Testenina se lako priprema i često jede, ali mnogi nisu znali da postoji i ispravan način kako da je procedite nakon kuvanja: najčešća metoda je izlivanje ključale vode iz šerpe direktno u cediljku u sudoperi i posluživanje s odabranim sosom, ai sada su korisnici društvenih mreža otkrili potpuno novi način koji je mnoge oduševio.

Kako piše The Sun, ekspertkinja za čišćenje i kuvanje Karolina MekKauli podelila je na svom TikTok profilu video s naslovom: “Kako ocediti testeninu bez opekotina ili nereda.”

U videu MekKauli upoređuje uobičajenu tehniku sa svojom metodom ceđenja i objašnjava da bismo, iako većina ljudi pastu iz šerpe prosipa direktno u cediljku u sudoperi, zapravo trebalo da cediljku stavimo na skuvanu testeninu i istovremeno okrenemo obe posude kako bi voda iscurila, a testenina ostala u šerpi.

„Držite cedikjku na vrhu, i vodu prospite u sudoperu – cedi testeninu bez nereda”, objasnila je u videu i dodala da je ovaj jednostavan način ceđenja testenine ne samo efikasan, već i bezbedniji.

Mnogi su TikTok korisnici brzo komentarisali da im je autorka videa ‘otvorila oči’, a neki su napisala da njen savet jedva čekaju da isprobaju…

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.