MUŠKARCI ZINULI NA ONO ŠTO JE RADILA U AUTOMOBILU: Snimala je VIŠE POZA! (VIDEO)
Automobil, Foto: Printscreen

auuu

MUŠKARCI ZINULI NA ONO ŠTO JE RADILA U AUTOMOBILU: Snimala je VIŠE POZA! (VIDEO)

TikTok trik za automobile postao je viralan nakon što je otkrio kako možete da pretvorite unutrašnjost svog automobila u krevet za nekoliko sekundi

Objavljeno: 16:09h

Video, koji je postavila zvezda Tikoka victrxia, već je pregledan više od devet miliona puta, što nije ni malo iznenađujuće budući da u vremenima krize svako hoće da uštedi, pogotovo kada je putovanje u pitanju, pa su mnogi počeli da se interesuju za kampovanje kolima.

TikTok video počinje rečima : "Želela sam da isprobam ovo na svojoj Hondi Sivik."

Na snimku se vidi kako čovek spušta naslone prednjih sedišta u automobilu bez pričvršćenih naslona za glavu. Čini se da ovo pomaže da se prednja sedišta savršeno poravnaju sa zadnjim, stvarajući dovoljno prostora da neko legne kao da je u pitanju krevet.

Na snimku se dalje vidi kako Viktorija pokušava da isproba trik na sopstvenom automobilu.

Ona uklanja naslone za glavu i gura prednje naslone za leđa ka zadnjim sedištima. Ne postavljaju se sasvim u ravni kao na snimku na početku, ali i dalje stvaraju veoma udoban prostor za ležanje.

Tiktokerka je ostala oduševljena: „Šta dođavola. Ne mogu da verujem da je ovo zaista funkcioniše. Moj auto je super prostran, oh. Zašto se nisam ranije setila ovoga."

Vredi napomenuti da ovaj trik neće raditi u svim automobilima, jasno na onima sa dva sedišta, ali i na automobilima sa električnim prednjim sedištima.

Ljudi su oduševljeni trikom i mnogi su rekli da će ovu "foru" isprobati i na svojim automobilima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.