DEVOJKA SE SNIMALA U AKCIJI SA DRUGARICOM: Izvadila je iz MAJICE i bacila u AKCIJU (VIDEO)
Majke, Foto: Printscreen/TikTok/gregariously_grace

MAJKE

DEVOJKA SE SNIMALA U AKCIJI SA DRUGARICOM: Izvadila je iz MAJICE i bacila u AKCIJU (VIDEO)

Ispričala je kako njena prijateljica ima 7-mesečnu bebu, koja je izvan države za vikend

Objavljeno: 20:14h

Jedna žena je na TikTok-u otkrila da dopušta svojoj prijateljici da doji njeno dete, zaradivši mešavinu pohvala i prezira od TikTok zajednice i pedijatrijskih zdravstvenih stručnjaka.

Kreatorka sadržaja @gregariously_grace objavila je u nedelju video na kojem se vidi njena prijateljica kako doji, dok ona sedi pored nje na krevetu, napisavši: “Kad popijete nekoliko pića, dopustite prijateljici da doji vašu bebu.”

Grejs, koja ima više od 106.000 pratilaca na ovoj platformi, skupila je više od 1,4 miliona pregleda na originalnom videu od ponedeljka ujutro.

Nakon što je jedna osoba komentarisala: “Ne razumem, zašto tvoja prijateljica doji tvoje dete? Možete piti i hraniti u isto vreme – objavila je Grejs prateći video sa objašnjenjem koji je imao više od 320.000 pregleda.

Ispričala je kako njena prijateljica ima 7-mesečnu bebu, koja je izvan države za vikend.

– Dopustila sam joj da ga doji kako bi ojačala njegov imuni sistem, ali i kako bi olakšala sebi. Apsolutno je u redu piti i dojiti, ako se osećate dovoljno trezni da vozite, možete dojiti. Verujem joj, ionako doji i svoje dete – napisala je.

Korisnici TikTok-a bili su rastrzani šta da misle o toj situaciji.

– Ne, moja beba je važnija od pića – izjavila je jedna majka,

– Nikada ne bih htela da neko drugi hrani moju bebu. Pretpostavljam da sam ljubomorna mama – komentarisala je druga.

Neki su ipak pružili više podrške.

– Kad kažu da je potrebno selo… to je ono što misle – objavila je još jedna majka.

– Ovo je najlepši gest ikada – dodao je neko drugi.

– Vau, iznenađen sam koliko ljudi ovo podržava, nisam siguran da bih bio oduševljen, ali pošteno… – napisao je jedan šokirani komentator.

Deljenje mleka ima svoje rizike

U međuvremenu, nedavno istraživanje Američke pedijatrijske akademije (AAP) na 650 majki pokazalo je da više od 50 posto nije zabrinuto za sigurnost deljenja majčinog mleka.

Međutim, AAP ne podstiče korišćenje neformalno zajedničkog majčinog mleka, navodeći rizik od širenja bolesti, kao i potencijalno izlaganje deteta lijekovima, alkoholu, drogama ili drugim zagađivačima. Prema istraživačima, žene bi trebale da nadomešćuju samo svoje majčino mleko formulom ili da koriste mleko donatora koje dolazi iz sertifikovane banke mleka.

Bonus video:

18:50

CENTRALNI DNEVNIK 13.08.2022.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.