POZNATIJI OD MNOGIH INFLUENSERA: Ovaj EMU je PRAVA ZVEZDA TIK TOKA, jednu stvar NE PODNOSI! (VIDEO)
Emanuel, Foto: Printscreen/TikTok

URNEBESNO!

POZNATIJI OD MNOGIH INFLUENSERA: Ovaj EMU je PRAVA ZVEZDA TIK TOKA, jednu stvar NE PODNOSI! (VIDEO)

Video zapisi sa Emanuelom su postali viralni širom sveta

Objavljeno:

Emanuel je emu koji je postao poznat na TikTok – u zahvaljujući svojoj vlasnici Tejlor Blejk. Ona snima video klipove edukativnog karaktera u kojima priča o životinjama i njihovim navikama i dnevnim rutinama, a svako malo joj Emanuel upada u kadar koji je ubrzo postao zvezda njenog TikToka.

Razlog je jednostavan – ili ova životinja obožava da bude u centru pažnje ili ne voli mobilne telefone, pa pokušava da je odvrati od snimanja.

Milioni ljudi su u prethodnim danima videli ovu džinovsku pticu kako se šepuri i prekida obrazovne snimke kljucanjem kamere. Iako deluje da je pravio velike probleme autorki klipova, ni ona, kao ni sam Emanuel naravno, nisu mogli da sanjaju da će steći ovako veliku globalnu popularnost.

Jedan video, u kojem Blejk naziva Emanuela njegovim punim imenom, “Emanuel Tod Lopez” ima preko dva miliona pregleda.

U mnogobrojnim komentarima, Emanuela nazivaju simbolom prkosa i smelosti – „Postanite nesavladivi. Budi Emanuel koga želiš da vidiš u svetu“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

I sama Blejk ima svoje fanove, a ne samo tvrdoglava ptica. Neki roditelji su uporedili njene uzaludne pokušaje da ubedi džinovsku pticu da nešto ne uradi, i bespomoćno posmatranje dok Emanuel bira „nasilje“ a ne da je sluša, sa pokušajem da se vaspitava dete. Neki nastavnici su rekli da ih to podseća na neposlušne učenike.

Prvi put kada ju je Emanuel prekinuo dok je snimala video na farmi, bile je iznervirana i nije ga objavila. Nekih mesec dana kasnije, ponovo je gledala video na svom telefonu i pomislila je da sve to ustvari baš smešno. Par godina kasnije, ceo svet se slaže s njom.

@knucklebumpfarms I’m starting to think the fame has gone to Emmanuel’s head #emmanuel #emmanueltheemu #emmanueldontdoit ♬ original sound - Knuckle Bump Farms

Blejk kaže da Emanuelovi prekidi nisu inscenirani. On ima istinsku „opsednutost kamerom“ i „opsednutost njom”. Bez obzira gde god da je ona, Emanuel je uvek tu. Na farmi postoje dva emua, međutim čini se da Emanuel ne oseća istu vrstu ljubavi ka svojoj vrsti.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.