OVAJ LJUBAVNI PAR JE GINISOV REKORDER: Kada vidite i U ČEMU, ostaćete SKAMENJENI (FOTO)
Mali ljudi, Foto: Profimedia

NEVERICA

OVAJ LJUBAVNI PAR JE GINISOV REKORDER: Kada vidite i U ČEMU, ostaćete SKAMENJENI (FOTO)

TV glumac Džejms Lusted ima za cilj da živi svoj život "na veliki način, u malom telu" - a to uključuje i bračni život sa učiteljicom Kloi, koja je skoro 60 centimetara viša od njega

Objavljeno:

Većina konvencionalnih bračnih parova su iste visine i uglavnom se bez poteškoća gledaju oči u oči. To, međutim, nije slučaj u vezi Džejmsa i Kloi Lusted kojima je ponekad potrebna mala pomoć pri poljupcu.

Dok je ona visoka 161,1 centimetar, njen izabranik je nešto malo niži. Tridesetotrogodišnji Džejms, koji je odrastao u primorskom gradu u Severnom Velsu, meri skromnijih 106 centimetara visine. Kada stoje jedno pored drugog, među njima postoji skoro 60 centimetara razlike.

Prošlo leto njihova ljubav i drastična razlika u visini proslavljena je i titulom u Ginisovoj knjizi rekorda, kada su ubeleženi kao bračni par sa najvećom razlikom u rastu.

James Lusted
foto: Profimedia

Visinska razlika nikada nije stala na put njihove ljubavi. Džejms i Kloi su u braku pet godina, pored njihove devojčice Olivije koja sad ima tri godine, imaju i mnogo toga zajedničkog.

Par se prvi put sreo u pabu 2012. godine, ubrzo nakon što je Džejms proneo olimpijsku baklju kroz rodni gradić Rhos-on-Sea. Upoznali su ih zajednički prijatelji.

Kloi, u to vreme studentkinja koja je živela u Kardifu, u početku je bila nervozna zbog veze na daljinu. Takođe je imala rezerve prema tome kako će da ih pihvati okruženje i kako će biti tretirani, s obzirom na to da Džejms ima retku vrstu patuljastosti poznatu kao dijastrofična displazija. Ona je priznala da su je u prošlosti privlačili viši muškarci - ali da sve se promenilo kada je upoznala Džejmsa.

- Postoji neko za svakoga i to možda neće biti ono što zamišljate. Nadam se da naša ljubavna priča uči druge da nikada ne možete suditi o knjizi po koricama i da svako ima svoju ličnu priču ispod toga kako izgleda - smatra Kloi.

James Lusted
foto: Profimedia

Džejms je zaprosio svoju devojku kada je par otputovao u Lin Geirionid, blizu Lanrvsta - i ona je, naravno, rekla da! Venčali su se u Bodelvidanovoj mramornoj crkvi. Džejms je tom prilikom poručio da mu se naprave posebno prilagođene merdevine kako bi mogao da poljubi svoju mladu pred oltarom.

Ovaj neobičan par danas živi u zalivu Kolvin u Severnom Velsu.

Uprkos svom malom rastu, Džejms je oduvek bio odlučan da ne dozvoli da mu njegova visina stane na put. Od 2008. radio je i kao glumac i TV voditelj. Džejms, takođe poznat kao Džej, poverenik je Disabiliti Sport Velsa (udruženja sportista sa invaliditetom) i postao je prvi sportski šampion invalid u Veslu.

- Došao sam do tačke kada sam morao da kažem sebi da patuljastost ne poseduje mene, već da ja posedujem patuljastost. Samo sam želeo da budem isti kao svi ostali i samo sam želeo da živim svoj život na veliki način, u malom telu - poručuje Džejms.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.