ZADIGLA SUKNJU I URADILA OVO NASRED PRODAVNICE: Kad joj je izletelo, ostali su zgroženi (VIDEO)
Žena vrši nuždu, Foto: TIKTOK/SCREENSHOT/OPPGLOBALMEMES_

užasno

ZADIGLA SUKNJU I URADILA OVO NASRED PRODAVNICE: Kad joj je izletelo, ostali su zgroženi (VIDEO)

Pojavio se užasan snimak na društvenoj mreži TikTok!

Objavljeno:

Snimak sa nadzornih kamera koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok mnoge korisnike ove mreže je nasmejao, a mnoge zgrozio! Kamera u kafiću je uhvatla odvratan trenutak dok je žena išla ka toaletu, ali nije uspela da izdrži pa je nuždu ubavila nasred kafića i samo odšetala. Da nesreća bude još veća, čovek koji je išao iza nje je ugazio u izmet na podu i okliznuo se.

Video, broji više od 164.000 lajkova na TikTok-u, a u opisu je pisalo: "Samo normalna dama, koja normalno šeta kroz kafić!" Veruje se da je video nastao 2015. godine. Prvo je osvanuo na Jutjub kanalu "Drunk People Doing Things", pre nego što se ponovo pojavio na TikToku 19. jula.

Korisnici mreža su bili zaprepašćeni onim što vide. Podsmevali su se incidentu, a neki su bili zapanjeni. "Kako se samo tako slučajno izvrši nužda i nastavi dalje?", "Ovo se dogodilo u Sainsburiju i neko je stavio korpu preko izmeta, da, nasred kafića je bio izmet u kavezu", "Da li je mislila da niko neće primetiti?", "Ovo se dogodilo 4 puta u mojoj prodavnici za manje od 5 godina. Sve žene takođe", "Kako je to mogla da uradi, evo sedim već sat vremena

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.