DA LI JE PREPOZNAJETE? Mnogi su OSTALI BEZ TEKSTA! AU!
Tik Tok Influenserka, Foto: Printscreen Tiktok/@princxssglitterhead

ŠOK

DA LI JE PREPOZNAJETE? Mnogi su OSTALI BEZ TEKSTA! AU!

Popularna Tiktokerka ne prestaje da zaprepašćuje svoje fanove.

Objavljeno:

Tiktok influenserka, koja sebe zove princeza Gliterhed (engl. šljokica), šokirala je pratioce na toj društvenoj mreži svojom transformacijom lica.

Naime, ta žena je za samu sebe rekla da bez šminke i veštačkih zuba izgleda kao njena baba, dok, kad na sopstvenom licu primeni tehnike šminkanja pravih majstora mejkapa, za samo nekoliko sati postaje poput prelepe tinejdžerke.

I zaista, na brojnim video-snimcima koje ona svakodnevno postavlja na TikTok vidi se kako se svakog dana uspešno transformiše u prelepu ženu kojoj zamerku ne mogu da pronađu ni oni najizbirljiviji.

A da bi izgledala atraktivno i zanosno ona stavlja navlake s nekoliko biserno belih veštačkih zuba, a potom se stručno šminka, sve dok ne postane kao devojka. Osim toga, kako bi utisak bio potpun ona svoju prilično lošu i uništenu kosu upotpunjuje umecima kojima dobija bujnost i frizuru kao da je bila u najboljem frizerskom salonu.

Izgled na kraju zaokružuje savršeno nacrtanim obrvama i dugim, gustim veštačkim trepavicama. Ispod savršeno našminkanih usana kad se osmehne vide se biserno beli zubi.

Gliterhed na Tiktoku prati više od pola miliona fanova i svi oni su svaki put šokirani kako uspeva da se tako dotera. Komentari su, potpuno očekivano, podeljeni.

- Kako od babe može da se napravi ćerka - napisao je jedan pratilac, na šta se nadovezao drugi.

- Totalno druga osoba. Ne mogu da verujem koliko si dobra u šminkanju - napisala je oduševljena žena.

Treći pratilac je bio u neverici zbog njene transformacije.

- Kako si, dođavola, to uradila... Neverovatno! - bio je iskren taj fan, dok je četvrti samo konstatovao da je šminka moćna stvar.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.