USRED NOĆI NEKO JOJ JE POZVONIO NA VRATA: Kada je OTVORILA ŠPIJUNKU videla je NEŠTO JEZIVO, HOROR (VIDEO)
Kamera, Foto: Printscreen/Tiktok

užas

USRED NOĆI NEKO JOJ JE POZVONIO NA VRATA: Kada je OTVORILA ŠPIJUNKU videla je NEŠTO JEZIVO, HOROR (VIDEO)

Tokom boravka i nju je u sitnim jutarnjim satima iznenadila zvonjava na vratima

Objavljeno:

Majka devojke iz SAD Mekenzi Sterdivant žalila se da joj je misteriozni, nezvani gost zvonio na vrata u 3:00 svakog jutra. Međutim, kada je pregledala snimak sigurnosne kamere u špijunki na njenom pragu nije bilo nikoga.

Mekenzi je odlučila da se pozabavi misterijom i na svoje zaprepašćenje otkrila da je noćni posetilac u stvari bila bubašvaba.

– Bila sam u kući svoje mame, a ona nam je stalno govorila da joj neko zvoni na vrata otprilike u 3 sata ujutru. Ja sam joj rekla da je to čudno – rekao je Sterdivant, u viralnom snimku na TikTok-u. koji je sakupio više od 1,8 miliona pregleda.

Nakon što je saznala za uznemirujuće posete Mekenzi je odlučila da provede noć u kući svoje majke. Tokom boravka i nju je u sitnim jutarnjim satima iznenadila zvonjava na vratima.

– Verovatno je bilo oko 4 sata ujutru, a neko je pozvonio na vrata. Dakle, bila sam u fazonu “Konačno ih imam” – priseća se Mekenzi.

Ali kada je proverila snimak kamere na svom telefonu, devojka je bila šokirana kada je pronašla šestonožnu štetočinu koja gmiže na dugmetu.

– To je prokleta bubašvaba. Morala sam da odem da pokažem mami da bi se uverila da svi vidimo istu stvar. Gledali smo u to, a ona nam se osvrnula kao da kaže “Kučko, otvori vrata” – slikovito je objasnila Mekenzi.

(Espreso / NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.