NAKON SE*SA SA OŽENJENIM, OTIŠLA U KUPATILO: Prizor koji je zatekla kada se SAGLA, šokiraće vas (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/inkedhaley

maherka!

NAKON SE*SA SA OŽENJENIM, OTIŠLA U KUPATILO: Prizor koji je zatekla kada se SAGLA, šokiraće vas (VIDEO)

Hejli je u kupatilu shvatila da je muškarac sa sastanka oženjen, te je odlučila da se vrati kako bi njegovoj ženi sve priznala.

Objavljeno:

Hejli je svoju priču snimila kad je shvatila da je spavala s oženjenim muškarcem. Naime, nakon seksa otišla je u kupatilo u stanu muškarca sa dejta, a tamo je otkrila žensku četkicu za zube. Ubrzo je videla i ostale proizvode i shvatila da ju je muškarac lagao da živi sam i da nije u vezi.

- Šta sam to učinila?! - napisala je Hejli u videu na kojem pokazuje ženske preparate u kupatilu, zbog kojih je otkrila istinu.

- Tako mi je žao, rekao je da živi sam - prošaptala je tokom snimanja videa. Kupatilo je bilo puno ženskih potrepština, a narednog dana je Hejli odlučila da se vrati u istu kuću i pronađe suprugu.

- Ja sam bila tu, spavala sam s vašim suprugom. Jako mi je žao, nisam znala da je oženjen - rekla je Hejli, a celu situaciju je snimila za TikTok te priznala da se tresla dok je razgovarala s Džejn prvi put.

1 / 3 Foto: Printscreen/TikTok/inkedhaley

- Zahvalna sam ti na tvojim videima, oni mogu pomoći onima koji se nalaze u sličnoj situaciji kao i ja. Rastajem se, imam svoju porodicu kao podršku i započeću svoj život iznova - rekla je Džejn.

- Važno je da u ovakvoj situaciji imate poštovanja prema drugoj osobi. Mislim da ćemo nakon ovoga svega postati dobre prijateljice - zaključila je Hejli u videu s Džejn, a na kraju su se i zagrlile.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.