OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI: To joj je SLETELO U KRILO, a onda je PREBLEDELA KAO DUH!
Foto: Printscreen/TikTok/pattymac2399

užasna ispovest!

OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI: To joj je SLETELO U KRILO, a onda je PREBLEDELA KAO DUH!

Odjednom, nepoznati muškarac je ušao u restoran i seo sa njima za sto, a devojka je postala "bleda kao duh".

Objavljeno:

TikTok korisnik poznat samo po korisničkom imenu Pati priključio se izazovu ove društvene mreže koji zahteva da korisnik ispriča priču o najgorem dejtu na kojem su ikada bili.

"Bilo je to pre dve godine, u Bostonu. Izašao sam na prvi dejt sa jednom devojkom, sve je bilo odlično, zabavljali smo se, išao sam da platim račun i trebali smo da krenemo u bioskop...", počinje priču mladić.

Odjednom, nepoznati muškarac je ušao u restoran i seo je sa njima za sto, a devojka je u postala "bleda kao duh", opisuje. Pitao ga je može li kako da mu pomogne, a muškarac je rekao da upravo sedi za stolom sa njegovom suprugom.

"Pitao sam je da li joj je to zaista suprug, a ona je pokušavala da pronađe neko opravdanje, ali stvari su samo postale još gore. Najbolji deo je bio kada joj je dotrčala ćerka i sela u krilo."

Kako prenosi The Sun, devojka je bila udata sedam godina, živela je zajedno sa suprugom i ćerkom, ali je, očigledmo, htela malo zabave sa strane.

Korisnici su bili šokirani njegovim iskustvom, ali su zaključili da je bolje tako nešto saznati na prvom izlasku nego kasnije, kada se razviju osećaji.

Kasnije je objavio još nekoliko videozapisa u kojima je ispričao da je muškarac odmah tražio razvod od supruge, a Pati je ostao u kontaktu sa njim i čak ga je jednom prilikom upoznao sa svojom drugaricom sa kojom je muškarac sada u vezi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.