PA, DA LI JE OVO HIGIJENSKI: Nikad ih VIŠE NEĆE OBUTI, a svi pogledi će mu ići na DOLE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/dean.gunther

ludost!

PA, DA LI JE OVO HIGIJENSKI: Nikad ih VIŠE NEĆE OBUTI, a svi pogledi će mu ići na DOLE! (VIDEO)

Tatu umetnik iz Mančestera na TikToku je podelio snimak neobične tetovaže koju je iscrtao.

Objavljeno:

Muškarac koji je želeo da uštedi na odeći zatražio je pomoć Južnoafrikanca Dina Guntera kako bi se ovaj pozabavio njegovim jedinstvenim zahtevom, nakon što je tatu umetnik postao viralan jer je iscrtao realističan prikaz trbušnjaka na stomaku muškarca.

Ovaj 34-godišnjak, koji poseduje tatu studio u Mančesteru, podelio je kako je nacrtao dizajn Nike patika na stopalima svog klijenta slobodnom rukom.

Tatu umetnik je rekao da je bilo potrebno približno dva sata za crtanje i još osam sati za nanošenje mastila na oba stopala.

Gunter, koji se preselio u Veliku Britaniju pre pet godina, rekao je za NeedToKnow: "Želeo sam da stvorim iluziju kako osoba nosi patike, iako je bosa. To će vas definitivno naterati da pogledate dvaput."

"Nacrtati tetovažu slobodnom rukom je bio najveći izazov. Morao sam se pobrinuti da sve teče po konturama tela. Šablon u ovom slučaju ne bi funkcionisao, tako da je sve iscrtano slobodnom rukom", kazao je.

@dean.gunther who needs shoes if you can permanently tattoo them to your feet.#shoestattoo#art#tattoo#nike@nike ♬ ALMOST HOME - Mad Adix, Marc Steinmeier

Otkrio je kako je njegov klijent bio "umoran od plaćanja novih patika pa je odlučio istetovirati svoj omiljeni par Nike patika".

Nakon završetka sesije, Gunter je podelio svoj praktičan rad na društvenim mrežama i od tada je postao viralan, zaradivši više od 11.000 pregleda samo na TikToku.

(Espreso/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.