DA LI JE REALNO DA JE TO ONA!? Ovako je Jelena Krunić izgledala pre tetovaža i PLASTIČNIH OPERACIJA! (FOTO)
Jelena Krunić, Foto: Sonja Spasić

šok

DA LI JE REALNO DA JE TO ONA!? Ovako je Jelena Krunić izgledala pre tetovaža i PLASTIČNIH OPERACIJA! (FOTO)

Krunićka je pre posete plastičnom hirurgu izgledala potpuno drugačije

Objavljeno:

Bivša rijaliti ulesnica Jelena Krunić danas je poznata po svom ekscentričnom izgledu koji uključuje tetovaže po celom telu.

Međutim, igračica je nekada izgledala sasvim drugačije i negovala drugačiji i smerniji imidž.

Jelena je pre hirurških intervencija imala nešto tanje usne i manje grudi, a telo joj nije bilo ukrašeno tetovažama.

Podsetimo, starleta Jelena Krunić požalila se pratiocima na društvenim mrežama na situaciju koja ju je zadesila pre nekoliko dana.

- Pre dva dana sam krenula u šetnju i sretnem nekolicinu dece koja ide sa svojim učiteljima ili tako nešto. Pošto je leto ja se, naravno, razgolićujem tako da mi se vidi cela istetovirana noga, što je normalno. To je moje telo. Kad sam prolazila pored te dece koja imaju oko 11-12 godina, jedna devojčica, koja je bila najkrupnija u razredu, me je pogledala i dobacila: "Ju, sekta!" - počela je izlaganje Jelena na Instagramu.

- Ja sam se na to samo nasmejala. Na kraju reda su me neke devojčice prepoznale i rekle: "To je ona devojka, Jelena Krunić!". To mi je bilo simpatično, ali onda sam se zapitala za tu prvu devojčicu gde su njeni roditelji i zašto su je tako vaspitali. Zašto svaka različitost treba da predstavlja to?!

- Zapitala bih njene roditelje kakvi su to roditelji. Pre toliko i toliko godina su mene moji roditelji učili na ne delim ljude po tome, tome i tome. Zamislite onda tu devojčicu takvu kakva je kad vidi nekog istetoviranog ili po bilo čemu različitom i kaže da je to sekta, kao ona zna šta je to sekta - dodala je Krunićeva.

- Malo podučite decu i radite sa njima. Mene to nije dotaklo, ali me je dotaklo to što su deca tako vaspitana od tako mladih ljudi. Ako ta devojčica ima 11 godina ne verujem da njeni roditelji imaju više od 32-3 godine.

Bonus video:

01:50

IMALA SAM S*KS U SOBI SA 50 LJUDI! Jelena Krunić ŠOKIRALA priznanjem: RODEO DRUŽE PA PREKRIVAČ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.