PRED SVIMA JE TERAO DA SE SAGNE! Čim je raskinula s njim, uradio joj je OVO U FACU (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen

STRAVIČNO

PRED SVIMA JE TERAO DA SE SAGNE! Čim je raskinula s njim, uradio joj je OVO U FACU (VIDEO)

Roksi Strejer iz Los Anđelesa podelila je sa svojim pratiocima na TikToku jezivo iskustvo s jednim mladićem koji nije mogao da prevaziđe to što ona sa njim nije želela vezu.

Objavljeno: 13:42h

Odbijanje može da bude veliki udarac za mnoge ljude naročito za one koji nemaju sampouzdanja. Iako se mnogi nakon nekoliko neuspelih sastanaka sa nekim momkom li devojkom okrenu i odu, pojedinima je preduzimanje tog koraka izuzetno teško, a može se reći da i sujeta čini svoje.

Roksi Strejer iz Los Anđelesa suočila se sa sličnom situacijom izašavši na nekoliko sastanaka sa jednim muškarcem. Ona je u svom videu na TikToku ispričala neverovatno neprijatno iskustvo koje je doživela zbog njega. Napomenula je da mnogi možda neće poverovati u priču, ali da je ona istinita.

Kada je imala 22 godine imala je dva susreta s jednim momkom, u muzeju i bioskopu, nakon čega je uvidela da nisu kompatibilni i da joj se on zapravo ne dopada. Želeći da mu to stavi do znanja, ali na uljudan način, poslala mu je poruku u kojoj mu je ponudila prijateljstvo, na šta joj on nikada nije odgovorio.

Verujući da ga verovatno više nikada neće sresti i da je on prevazišao jer se nisu dugo poznavali, Roksi se uverila u suprotno. Kada je izašala u klub godinu dana nakon sastanaka ona ga je slučajno srela. Sedeći u društvu jednog momka, prišao joj je čim ju je ugledao.

Ono što je usledilo nije mogla ni da zamisli u snu, a proganjalo ju je i godinama kasnije. Muškarac se poneo prema njoj krajnje nedžentlmenski. Prilično primitivnim potezom je pokušao da je ponizi i privuče pažnju ostalih tako što se okrenuo leđima ka njoj, podigao je jednu nogu i glasno ispustio gas. Svi su se na taj zvuk okrenuli, a on se tu nije zaustavio već joj je viknuo u facu: "Sagni se i pojedi moje go*no".

Njeni pratioci su bili užasnuti onim što su čuli i konstatovli su da je muškarac očigledno veoma teško podneo odbijanje, ali mnogi su se složili i da je Roksi dobro procenila da on nije taj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.