DOŽIVELA HOROR KAD JU JE PROBUŠILA: "Zario se DUBOKO da se PRILEPIO UZ MENE" (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/maddycornwell1

vodite računa!

DOŽIVELA HOROR KAD JU JE PROBUŠILA: "Zario se DUBOKO da se PRILEPIO UZ MENE" (VIDEO)

Devojka je apelovala na sve da ne bu[e nikako uši u ovoj popularnoj zlatari!

Objavljeno:

Kada je u pitanju bušenje bilo kog dela tela postoji puno stvari koje mogu poći po zlu, i na žalost niko to ne zna bolje od Medi Kornvel.

U snimku koji kruži internetom, skupši preko 470.000 pregleda za samo četiri dana, plavokosa lepotica je podelila svoje strašno iskustvo koje joj se dogodilo nakon jedne posete zlatari.

U početku, prema njenim rečima, sve je izgledalo bezbolno i obećavajuće, ali to na žalost nije potrajalo dugo, jer je Medi bila ubeđena da se pištolj slomio u trenutku kada joj je zlatar bušio uši.

Baš iz tog razloga što se sve činilo kao okej, Medi je snimila video u kom zadovoljna pokazuje svoje nove minđuše.

Međutim, stvari su se vrlo brzo odmakle kada je uvo počelo da se inficira, a tada je i Medi donela brzopletu odluku će izvaditi minđuše.

@maddycornwell1 btw I cleaned these piercings 3 times a day, the gun literally broke while they did the second piercing and the one stuck in my ear is in so tight I can’t even find it lol… what a joke. PLS do not go here !!!!! #lovisa #lovisaearrings #piercing #cartlidgepiercing #fyp ♬ Song Oh no oh no oh no no no - Hip Hop

Prema njenim rečima, druga minđuša je bila toliko stegnuta, da joj se bukvalno prilepila za uvo, da su čak i lekari na licu mesta odbili da joj uklone.

1 / 2 Foto: Printscreen/TikTok/maddycornwell1

"Vodila sam računa o svojim minđušama redovno i stvarno sam ih često čistila, ali mi se do sada prvi put desilo da mi se bukvalno deo pištolja prilikom bušenja zaglavi u koži. LOL kakva nezgoda šala," rekla je Medi u opisu svog videa.

"P.s.s nikada ne idite u ovu zlataru" takođe je ona upozorila svoje drugarice i fanove.

"Sada sam definitivno naučila lekciju, nikad se ne bušiti u zlatarama gde za to koriste pištolje, samo se sad nadam da sam uspela i druge ljude da odvratim od toga!"

Ona je za The Sun navela i to kako joj ovo nije prvi put da radi pirsinge, ali joj je prvi put da se izkomplikovalo.

A mnogi korisnici su ispod videa, podelili i svoja iskustva:

"Podsetnik da uvek ideš u prave studije za bušenje, jer ja imam 18 pirsinga koji su bušeni iglama, i svi su savršeno zarasli", prokomentarisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: " Pod jedan, nikad ne bušite pištoljem, pod dva idite kod profesionalca!"

(Espreso/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.