ON IMA TELO OD KOJEG DEVOJKAMA ZASTAJE DAH: A kada vidite šta traži OD NJIH frapiraćete se (VIDEO)
Muškarac, Foto: Printscreen/TikTok/goldie.jamie

gori

ON IMA TELO OD KOJEG DEVOJKAMA ZASTAJE DAH: A kada vidite šta traži OD NJIH frapiraćete se (VIDEO)

Džejmi je prikupio više od stotinu hiljada pregleda ispod snimka pod naslovom "Moja pravila kao dečka" u kojem navodi svoje zahteve kada su u pitanju veze

Objavljeno:

Ako želite da budete sa njim postoji spisak uslova koje treba da ispunite.

Bodibilder Džejmi Goldi, 22, iz Edinburga, postavio je svoja pravila odnosa. Među njegovim pravilima postoji jedno koje zabranjuje njegovim devojkama muške prijatelje. I dok se za neke čini da pravila kontrolišu, za druge su savršeno prihvatljiva.

Fitnes model je izazvao raspravu nakon što je na TikToku objavio video koji opisuje pravila veze s njim. Džejmi je prikupio više od stotinu hiljada pregleda ispod snimka pod naslovom "Moja pravila kao dečka" u kojem navodi svoje zahteve kada su u pitanju veze.

Pravila koja potencijalne devojke moraju da poštuju uključuju uključenu lokaciju na telefonu i zabranu druženja sa muškim prijateljima. - Ovo su moja pravila. Broj jedan, lokacija, uključena. Lokacija mora biti uključena, nemate izbora. Lozinke. Baš me ne zanimaju lozinke za vaše društvene mreže, ali bih rado imao lozinku vašeg telefona - istakao je Džejmi.

„Nikad se ne zna, možda ću morati da ti pogledam telefon“, kaže on.

Ne veruje u muško-ženska prijateljstva. - Bio sam muški prijatelj, znam šta se dešava. Ne radi rame za plač, zapamtite to – ističe on. Četvrto, koje je pomenuo, a koje se odnosi na društvene mreže, opisao je kao još jedno "jednostavno" pravilo. „Otkrij me, ja ću te sakriti, ti me sakrij, ja ću te sakriti“, dodao je on.

„Devojke nose apsolutno smešne stvari, ali ne možete ništa da uradite povodom toga i nije me briga, sve dok sam ovde“, kaže Džejmi.

- Za mene postoje neka osnovna pravila ako devojka želi da joj budem dečko - napominje. Klip je prikupio stotine odgovora. Mnogima se ne sviđaju njegova pravila, koja su nazvali "kontrolisanje". „Lokacija i prijatelji, hmm... malo predaleko...“, prokomentarisao je jedan.

- Ključno pitanje, zašto lokacija? Da li ljudi zaista imaju takve odnose? zapitao se neko. Međutim, neki su insistirali da su njegova pravila samo stvar "osnovnog poštovanja". „Jesam li ja jedini koji smatra da su ova pravila prihvatljiva“, glasio je jedan komentar. „Zvuči kao dobar skup pravila“, složio se neko drugi. - Da li se samo ja slažem sa ovim 100 odsto i mislim da je to osnovno poštovanje. Ne želim da moj dečko ima prijatelje jer sam mu ja najbolja drugarica - prokomentarisala je jedna devojka.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.