OSMISLILA JE UNOSAN BIZNIS: Majci ČETVORO dece sada PARE "padaju sa neba" zahvaljujući OVOJ IDEJI! (FOTO)
Tifani, Foto: TIKTOK/DUMPSTERDIVINGMAMA / SCREENSHOT

ovo je caka

OSMISLILA JE UNOSAN BIZNIS: Majci ČETVORO dece sada PARE "padaju sa neba" zahvaljujući OVOJ IDEJI! (FOTO)

- Prodavnice bacaju dosta odeće. Ali, ponekad je iseku i postane neupotrebljiva. Kada je reč o hrani, uzimam samo zapakovanu - kaže ona

Objavljeno:

"Što je za jednog čoveka smeće, za drugog je blago", u najkraćem bi mogla da se opiše misao koja majku četvoro dece, Tifani Batler iz Teksasa, vodi svakodnevno. Tokom prethodne dve godine uspela je da zaradi čak 80.000 dolara prodajući stvari koje njeni sugrađani bacaju u kontejner, a u tome ima i pomoć supruga.

Ova majka četvoro dece svoj hobi je pretvorila u celodnevni posao, a njen radni dan počinje tako što sakupi bačene stvari iz kontejnera, a onda ih kod kuće ili u svom skladištu razvrstava, prenosi "Avaz".

Njen muž, koji je inače električar, pomaže joj tako što popravlja uređaje koje ona nađe, a ova žena kaže da 75 posto onoga što donese kući i uspe i da proda.

U stvarima koje ona uzima ima svega, od skupocenih uvijača za kosu, preko akvarijuma, do šminke i grickalica.

tifani
foto: TIKTOK/DUMPSTERDIVINGMAMA / SCREENSHOT

Tifani ima i svoje cake koje joj pomažu - na primer, uvek proverava kontejnere u blizini velikih prodavnica, kako marketa, tako i radnji u kojima se prodaju električni uređaji ili odeća.

- Prodavnice bacaju dosta odeće. Ali, ponekad je iseku i postane neupotrebljiva. Kada je reč o hrani, uzimam samo zapakovanu - kaže ona.

Na svom TikTok nalogu često objavljuje "ulove" iz kontejnera i iznenađujuće, pratioci joj pružaju podršku, dok neki ističu i kako bi i sami voleli da se oprobaju u onome što radi, ali se plaše susreta sa policijom ili obezbeđenjem radnji čije smeće "pustoše".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.