HOROR USRED KONCERTA: Pevač prišao ivici BINE, a onda mu se dogodila JEZIVA STVAR - ZASTRAŠUJUĆE! (FOTO)
Ilustracija, Foto: printscreen Daily Mail

INCIDENT NA KONCERTU

HOROR USRED KONCERTA: Pevač prišao ivici BINE, a onda mu se dogodila JEZIVA STVAR - ZASTRAŠUJUĆE! (FOTO)

– Kada nisam na sceni radim kao dubler Nikolasa Kejdža u Ghost Rider-u – napisao je Avioa na Instagramu

Objavljeno:

Zastrašujući incident dogodio se u subotu na konceru brazilskog pop pevača Zanda Avioe kada ga je umalo zapalio jedan od bacača plamena na bini. Drama se odigrala u areni “Das Dunas” u gradu Natal, tokom festivala “Vike Foro i Pisero”

Pevač se u jednom trenutku približio ivici bine i ispružio ruke. Tada se aktivirao jedan od pirotehničkih rekvizita i plamen je suknuo tik ispred njega, zahvativši mu desnu ruku. Avioa se brzo povukao pozadi, nakon što je u jednom momentu bio skoro potpuno iza zida vatre.

Ipak, situacija je bila manje ozbiljna nego što je isprva izgledalo tako da se on uskoro pribrao i vratio nastupu sa svojim bendom. Srećom, nije imao nikakave ozbiljnije posledice, pored izgorelih dlaka, pa je stigao i da se našali na društvenim mrežama.

vatra
foto: printscreen Daily Mail

– Kada nisam na sceni radim kao dubler Nikolasa Kejdža u Ghost Rider-u – napisao je Avioa na Instagramu.

Nakon ovog vatenog nastupa, nosio je dugačke rukave na sledećem i upozorio druge muzičare da ovi rekviziti nisu za potcenjivanje.

– Izgubio sam dlake na ruci, imao sam prisilnu depilaciju. Glava mi je bila vrela, ali to je zato što sam i ja jako vreo. Moja frizura je netaknuta, tako da je sve u redu – rekao je on na Instagramu.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.