KUVARICA OTKRILA TAJNI SASTOJAK OD KOJEG JE PILETINA HRSKAVA I SOČNA: Svaki SRBIN tu NAMIRNICU ima u FRIŽIDERU
Piletina, Foto: Printsceen/TikTok/themodernnonna

GENIJALNO

KUVARICA OTKRILA TAJNI SASTOJAK OD KOJEG JE PILETINA HRSKAVA I SOČNA: Svaki SRBIN tu NAMIRNICU ima u FRIŽIDERU

Video je prikupio više od 900 hiljada pregleda,a mnogi korisnici bili su impresionirani ovim savetom, te su joj u komentarima zahvalili što ga je podelila

Objavljeno: 17:32h

Ako ste ljubitelj piletine onda znate da dobro pečena piletina mora biti sočna i hrskava jer je tako ukusnija i bolja. Jedna kuvarica je na TikToku podelila pametni trik za pečenje piletine kojim ona svaki put ispadne baš kako treba.

Kako piše The Sun, kuvarica je napomenula da vam za ovaj trik neće trebati nikakvi skupi sastojci, niti ćete u kuhinji morati da provedete puno sati. Sve je vrlo jednostavno. Sve što treba da uradite je da na piletinu dodate maslinovo ulje i začine, ali ne treba ništa da merite stavite onoliko koliko vi želite. Zatim dodatjte tajni sastojak - jogurt, koji će piletinu učiniti sočnom. Nakon toga ostavite da odstoji najmanje sat vremena, prebacite u posudu za pečenje i dodajte malo vode. Pecite sat vremena.

1 / 4 Foto: Printsceen/TikTok/themodernnonna

Ako ste jako gladni i ne možete da čekate toliko dugo, kuvarica kaže da ne morate da čekate da odstoji sat vremena, nego možete odmah da ispečete jer će svejedno biti sočna, no svakako će biti bolje ako pustite da se malo marinira.

@themodernnonna Juiciest 6 Ingredient Chicken that takes 2 minutes to prep! #chickenrecipe #chickenrecipes #chicken ♬ original sound - THEMODERNNONNA

Video je prikupio više od 900 hiljada pregleda,a mnogi korisnici bili su impresionirani ovim savetom, te su joj u komentarima zahvalili što ga je podelila.

- Odličan trik, moram da ga probam što pre! - napisao je jedan korisnik.

- Obožavam vaše recepte, uvek su fantastični - dodala je druga korisnica.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.