UZELA JE KONDOM, NATEGLA GA PA URADILA S NJIM NEŠTO NEVIĐENO: Milioni se "upalili" na SNIMAK (VIDEO)
Foto: Printscreen/tiktok

odakle joj samo ideja?

UZELA JE KONDOM, NATEGLA GA PA URADILA S NJIM NEŠTO NEVIĐENO: Milioni se "upalili" na SNIMAK (VIDEO)

Pojedini momci žive u uverenju da su prezervativi sprave za mučenje i ne žele da ih koriste jer tvrde da “oni u njih ne mogu da stanu”. Ispostavilo se da je istina sasvim drugačija

Objavljeno: 15:01h

Većina žena je barem jednom u životu čula ono čuveno “Ja to neću da stavljam, žulja me”, kada se u krevetu povede priča o kondomima. Iako većina dama pretpostavlja da to nije tačno, neke ipak prihvate ovaj izgovor, što nikako nije pohvalno. U današnje vreme epidemije polno prenosivih bolesti i infekcija, zaštita je obavezna.

Iz tog razloga, zvanično ne postoji izgovor za muškarce da ne koriste zaštitu, budući da je jedna korisnica društvene mreže TikTok konačno razotkrila mit da bilo koji muškarac može da ima “ponos” koji je preveliki da stane u kondom.

Naime, Tiktokerka pod imenom El Mjuirhed je postavila snimak svoje prijateljice Džo Džordan kako stavlja kondom preko svog stopala, navlači ga kao čarapu i to preko cele potkolenice koja pripada odrasloj osobi, što se jasno vidi na snimku.

Ona je zatim rastegla prezervativ preko kolena i uspela da ga navuče sve do butine. Poput čizme preko kolena, samo od providnog lateksa, ako vam je tako lakše da zamislite.

@theel_inloser

What a fancy thigh high, right? That’s all

♬ Condom On Your Tongue - Marvin Sease

Ovo je dakle ultimativni dokaz da svi oni izgovori poput “Preveliki je za kondom” ili “Kondomi me žuljaju”, ali i mnogi drugi, pa, prosto više ne piju vodu. Sada postoji i fizički dokaz koji opovrgava takve i slične tvrdnje.

Tiktokerka, koji inače radi kao menadžerka seks šopa, rekla je svojim fanovima da su ona i njena kolegenica zgrabile prvi kondom bez lubrikanta koji im je bio pri ruci i nisu koristile neku posebnu marku. Ovaj video je za kratko vreme postao viralan, te trenutno ima 15.8 miliona pregleda. Uz više od 2 i po miliona lajkova i skoro 25 hiljada komentara, ova devojka je postala nova slavna ličnost Interneta.

Prema podacima na globalnom nivou, prosečna veličina penisa se kreće između 10 i 17 centimetara kada je u erekciji. Osim toga, ova brutalno iskrena Tiktokerka je otkrila da osoblje prodavnica za odrasle zapravom zna kada tvrdite da vam je “ponos” preveliki, jer prosečna veličina kondoma počinje od 17 centimetara. Dakle, momci, provaljeni ste!

Upravo su dame prve uvidele ironiju ovih statističkih podataka, te su baš njihovi komentari preplavili ovaj viralni video. Jedna gledateljka je napisala:

- Dok sam radila u prodavnici za odrasle, bilo mi je veoma teško da se iskontrolišem i ne prasnem u smeh pred muškarcima koji su ovo tvrdili.

Druga korisnica je istakla da univerzalna veličina kondoma možda ne odgovara baš svima, ali to i dalje nije dovoljno dobar izgovor:

- Ako pogrešite veličinu, kondom može da vam bude ili labav ili tesan, pa bi to moglo da vas boli, ali u danšnje vreme postoje brendovi koje proizvode kondome po meri, uz mnoštvo standardnih opcija, što znači da nema izgovora - prokomentarisala je ona.

Treća gledateljka joj se samo zahvalila što je snimila ovaj video:

- Hvala ti što želiš da obrazuješ devojčice o ovome, jer smo sve mi čule ovu laž.

Zaključak koji se sam nameće je da ukoliko neko ponovo pokuša da vas izmanipuliše ovakvim izgovorom, sada imate i kontraargument za njih i to u vidu ovog snimka, piše portal LAD Bible. Konačno je i ovaj dugogodišnji mit razotkiven, jednom za svagda!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.