ZNATE DA JE NOĆ BILA LUDA KAD VIDITE OVO: Konobar OTKRIO šta sve nađe UJUTRU na podu KAFIĆA, NEVERICA! (VIDEO)
Pasoš, Foto: Printscreen/TikTok/thegaragegla

vau!

ZNATE DA JE NOĆ BILA LUDA KAD VIDITE OVO: Konobar OTKRIO šta sve nađe UJUTRU na podu KAFIĆA, NEVERICA! (VIDEO)

Njegova objava u kojoj pred jutro s poda kluba skuplja izgubljene stvari sakupio je 6,3 miliiona pregleda, a uz uobičajene predmete našli su se i neki neočekivani

Objavljeno:

Iako možda mislite da ljudi najčešće gube mobilne telefone, kartice i ključeve, nedavno je konobar iz jednog noćnog kluba u Glazgovu u Škotskoj, na TikToku podelio kakve sve neobične predmete pronađe nakon lude noći.

Njegova objava u kojoj pred jutro s poda kluba skuplja izgubljene stvari sakupio je 6,3 miliiona pregleda, a uz uobičajene predmete našli su se i neki neočekivani.

Među gomilom razbijenih telefona i izgubljenih dokumenata, TikToker je pronašao i nekoliko iPhone punjača, jedan muški prsluk marke Adidas, parfem, narukvicu, ali i špil karata, jedan tampon i samo jednu crnu žensku kaubojsku čizmu.

"Nikad neću shvatiti kako neko uspe da izgubi samo jednu cipelu!" napisao je neko u komentarima, na što su se neki nadovezali s vlastitim pronalascima nakon noćnog izlaska.

"Jednom sam pronašla punih 12 pakovanja pudinga", napisala je jedna devojka, a druga je podelila kako je nakon lude noći na podu noćnog kluba našla društvenu igru Jenga, sa svim kockicama.

"Izgubiti jednu cipelu je klasika, često mi se to događa i to uvek budu najbolji izlasci!" zaključio je jedan korisnik.

Bonus video:

25:24

CENTRALNI DNEVNIK 14.05.2022.

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.